1939

Хората от тези зодии са най-добрите родители

Да си родител не е никак лесна задача. Но има някои зодиакални знаци, които се справят с това по-добре от другите. Те са грижовни, строги, но справедливи. Вижте кои са, според "Times of India".

 

Овен

Тези зодии са много забавни и това се харесва на децата. Те са спортни натури и винаги измислят интересни занимания и развлечения. Карат децата да са активни. Овните проявяват разбиране, не съдят и са дрюжелюбни, затова малките се сближават бързо с тях. Те дават свобода на децата си да опитват различни неща и така да научават повече за живота. И опитват да ги включат в своите хобита и интереси.


Рак

Раците са зодиите, които най-много държат на семейството и дома. От малки мечтаят за своята половинка и къща, пълна с деца. За тях е най-важно децата да са щастливи и усмихнати. Затова, правят всичко възможно на децата да им е комфортно, да се чувстват разбрани и обичани. Много се грижат за тях. Лесно е да се говори на всякакви теми с родител, който е зодия Рак.

 

Близнаци

Те са познати с това, че много обичат забавленията и са доста остроумни. Това веднага привлича децата. Близнаците знаят как да общуват с малките, забавляват ги, карат ги да предизвикват себе си. Никога не е скучно с тях. Държат се много приятелски, не съдят, говорят открито с децата. Дори когато децата вече станат тийнейджъри, те не се дразнят на родителите Близнаци, а ги смятат за готини.


Лъв

Лъвовете изключително много пазят и защитават рожбите си. Това не означава, че са прекалено строги, оставят децата да придобият опит, не им налагат много забрани. Но им помагат да се справят с проблемите, изискват от тях да мислят разумно. Децата приемат родителите Лъвове като модели за подражание. Лъвовете успяват да създадат истинско приятелство с наследниците си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?