Следвайте ни

Хонорарите падат! Родни звезди с орязани пари заради COVID-19

viber icon

Хонорарите на звездите за живи участия рязко са паднали заради пандемията. Поп звездата Васил Найденов е един от малко изпълнители, който в момента е много търсен за участия. Въпреки това и неговата тарифа е паднала рязко от 20 на 10 хиляди лева за участие.

Проблеми има и Лили Иванова, която напоследък отмени концертите си и затова не е много канена. Въпреки това при договорка Лили е склонна да свали цената си на 30 и дори 15 хиляди лева, пише факти.бг. Преди пандемията Лили взимаше по 50 бона, за да се качи на сцената.

Друга любима звезда - Йорданка Христова, в момента извисява глас за 5600 лева. Преди затварянето по къщите Данчето не падаше под 7 бона. На въпрос кога е взела големите пари, като първият ѝ хонорар е бил 6,50 лв., тя отвръща: "Най-много взимахме на турнетата в Русия, защото имахме по 80-100 концерта за 1-2 месеца.

В Египет първоначалният ми хонорар беше колкото заплатата на един милиционер за месец. Но аз много харчех, най-много за подаръци. От Египет купувах златни накити. В Германия за два дни взимах между 2000 и 5000 марки", спомня си Данчето.

Колежката ѝ Силвия Кацарова прибира по 5000 лева на изява сега, а преди това се разписваше срещу 7500-8000 лв. за участие.

Певицата води по-висок стандарт на живот от Христова, редовно си позволява скъпи екскурзии до екзотични места, маркови тоалети и пластични интервенции при един от най-популярните хирурзи в Турция. Кацарова се радва и на финансовата подкрепа на своя по-млад съпруг Любомир, който е сред видните милионери у нас.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?