Следвайте ни

Холивудски секссимвол каза сбогом на любовта

viber icon

Шарън Стоун, която е една от най-известните актриси и горещи секссимволи на 90-те  години, реши да се пенсионира от търсенето на любовта. 

Актрисата предпочита по-спокоен живот през  последните години и  освен липсата на интерес към Холивуд, явно се е уморила и от романтика.

В шоуто на Дрю Баримор, актрисата каза, че е приключила със срещите и разказа за връзките си и това, че предпочита компанията на своите деца, отколкото на някой мъж, пише "Тялото". 

Според 62-годишната звезда, има голяма разлика между зрелостта на мъжете и жените в днешно време. 

„Просто намирам, че хората са неискрени и не си струват вниманието“, поясни Стоун. 

Шарън все пак изтъква, че може би ако срещне някой мъж, който наистина е пораснал, ще преосмисли решението си, но за момента не смята, че това ще се случи скоро. 

Актрисата е на мнение, че в една връзка не бива да има патриархат и смята да научи синовете си да ценят жената до себе си и да ѝ помагат. По този начин те ще бъдат по-успешни в живота и ще имат по-здрави връзки. 

Междувременно самата Дрю Баримор разкри, че за нея срещите на сляпо са истинско бедствие, но много известни личности имат регистрация в различни сайтове за запознанства. 

Водещата сподели с Шарън Стоун и другите си събеседници, че преди да отиде на първата подобна среща, нейните приятелки я уверявали, че всичко ще бъде наред. Но в ресторанта тя се разочаровала, защото нямала нито едно съвпадение с мъжете, с които трябвало да общува за определено време. 

В свое интервю от лятото Шарън Стоун посочва, че не се възприема като секссимвол и не иска да използва това, за да си намери гадже. 

„Удивително е, че хората все още искат да зърнат моите гърди, а аз съм вече на 62! Хайде стига!“, казва тя. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?