1553

Холивудска звезда: Пропуснах среща с Даяна заради пиш

Случвало ли ви се е да отидете до тоалетната и да изпуснете най-хубавата част от концерта или пък важно обаждане? Е, в подобна ситуация изпаднала Джейми Лий Къртис през 90-те на снимачната площадка, пише "Тялото". Днес актрисата разказва, че заради пиш пауза изпуснала среща с принцеса Даяна, но след това използвала своето отсъствие, за да ѝ напише писмо.

Пред най-новото издание на Time to Walk, холивудската звезда разказва колко много искала да се запознае с първата съпруга на настоящия Чарлз Трети. Ала поради една чисто човешка нужда – да отиде до тоалетната, двете се разминали.

През 1995 г. Къртис се снимала в комедийния филм „Свирепи създания“. Един ден екипът научил, че ще има посещение не от кой да е, а от самата принцеса Даяна и нейните двама синове.

„Аз ѝ се възхищавах толкова много. Снимахме цяла сутрин и когато си взехме почивка за чай, за мен това беше почивка за пишкане. Скочих в количка за голф и се върнах две мили обратно до съблекалнята. Там, докато пикаех, на вратата се тропаше: „Принцеса Даяна е тук!“, споделя Джейми за неудобния момент.

Макар да искала да види Даяна, актрисата нямало как бързо да изскочи от тоалетната с немити ръце и да тича навън. Когато Къртис приключила, важните гости вече си отивали и нямало как да ги догонва и да вика след тях да я изчакат.

Звездата все пак решила да се извини на многоуважаваната от нея принцеса с писмо, което адресирала до нейната резиденция в двореца Кенсингтън.

Къртис добавя, че се изненадала, когато получила отговор, в който Лейди Ди изтъква, че позивите на тялото са най-важни и разбира много добре. Тогава тя написала, че се надява да имат нов повод за среща.

Но това така и не се случило, а две години по-късно принцесата загинала.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?