Следвайте ни

Ходи ви се до Милано, елате на откриването на "LUCY FASHION"

С откриването на новия моден салон на "LUCY FASHION"  в Пловдив модната столица рязко пременя местоположението си от Милано към града на тепетата

Орлин Павлов и Живко Петров ще зарадват гостите на събитието, което е тази събота, точно в 12 часа в MALL Пловдив. За усмивките на всички освен най-добрите стенд ъп комици - Калин, Жорони и Vensan от „Нема к‘во“, ще помогнат и многото подаръци и модни изненади, раздадени и спечелени в забавните игри на "LUCY FASHION". Всяка дама ще получи нещо изкушаващо, а 10 от присъстващите ще се сдобият с ваучери на стойност 100 лв. 

Стил, блясък и хубава музика - този уикенд се очертава като женско парти, което ще се запомни. Концентрацията на чар предвижда и присъствието на джентълмени, които отсега избират хубав коледен подарък за половинката си или просто искат да се насладят на гледката.

Модните тенденции есен/зима 2019 ще бъдат представени на откриването, а салонът ще предлага на дамите нов поглед върху визията на съвременна жена - повелителка на красотата в забързаното ежедневие. 

Заповядайте да си кажете наздраве, да споделите празника с любезните домакини и да изберете своята блестяща визия на 21 септември, събота, точно в 12 часа. Още за събитието вижте на нашата фейсбук страница.

 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?