49
Следвайте ни

Хисарския поп ляга за втори път под ножа

viber icon

Хисарския поп ляга отново под ножа днес, за да му направят операция на ставата на левия крак. Димитър Андонов съобщи това от болничното си легло в Панагюрище.

За феновете си казва, че лежи в „най-модерната болница в България“. „Надявам се всичко да мине добре“, добавя той. Постът му е лайкнат от близо 500 души, а 205 от тях са му написали окуражителни коментари.

Миналата година Хисарския поп преживя друга операция на десния крак. Тя бе успешна и няколко дни след това 79-годишният певец вече пускаше песните си наживо във Фейсбук от вкъщи.

По Коледа бай Димитър бе зарадван с първата си правнучка – Диана. Тя е дъщеря на внука му Димитър. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

работата си е сериозна

работата си е сериозна

11.01.2022 | 13:34

Да, Бялата мафия такива операции - по смяна на тазобедрена, колянна става ги представят, като уж рутинни и искат по хиляди левове, но много хора си и заминават, примерно от тромб!

Отговори
3 2
Оптимист

Оптимист

11.01.2022 | 14:01

Не ходете при "бялата мафия" - ако искаш, ходи на майка си на утката да ти я смени!

Отговори
2 2
работата

работата

11.01.2022 | 14:26

Гербав бок-лук, аз и не ходя, не съм ваксиниран, изкарах ковида, за какво да идвам при теб калинка? Да ме умориш и да лапнеш пак мангизи?

Отговори
2 2
Климбо

Климбо

11.01.2022 | 12:40

Отвратителна болница е тази в Панагюрище! Платих си и ги чаках за преглед до 15 часа! Отвратително държание на персонала! Никога повече не бих стъпил там!

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?