46

Хипнотизира я: Аржентински гуру върна Цеци Красимирова в минал живот

Красивата манекенка от близкото минало Цеци Красимирова се подложи на хипноза. Тя направи това, за да се избави от тревожните мисли, които я спохождат напоследък.

Атрактивната моделка се подложи на регресия - връщане в миналото, дори в предишни животи при гуруто Хуан Мануел Джордано. 50-годишният психолог е аржентинец, но практикува и в Европа.

Регресията е метод в психотерапията, чрез който бързо се помага на хората да се преборят с тревожните състояния и да подобрят емоционалния си баланс.

 

 

Според Цеци ползите от регресията са много. Избавяме се от повтарящи се проблеми, започваме да разбираме защо харесваме определени неща и защо имаме непоносимост към други, защото сме подредили дома си така както сме го подредили.

В момента Цеци иска да успокои духа си, тъй като скоро ще участва в състезание по стрелба, която дълго време тренира. Цеци язди отлично и е добра на боксовия ринг, пише "България Днес".

"Всичко това ме прави балансирана. Обичам да експериментирам във всичко, в което има движение. Народните танци пък са ми любими от години, тъй като в България учих хората и ходих на тях", каза Красимирова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Е, то е

Е, то е

05.04.2023 | 08:46

ясно - била е мъж, още има следи. Иначе е безмозъчна, развратна комплексарка. Много неприятна.

Отговори
4 0
Това е пълно

Това е пълно

05.04.2023 | 06:46

Куку.

Отговори
4 1
Пешо

Пешо

05.04.2023 | 05:21

На куру на гуру. Много помага!

Отговори
6 0
Офф Аман

Офф Аман

05.04.2023 | 00:21

Тая пАча много се е измъчила с тия тревожни мисли...горката

Отговори
6 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?