46

Хич не си губи времето! Джаферович забогатява ударно след "Игри на волята"

Имат бизнес нюх

Семейство Джаферович се превърна в истинска марка в последните години. Ваня и Евгения са едни от любимите лица на повечето родни брандове и сме ги виждали да рекламират какво ли не.  

Но семейството (за разлика от други инфлуенсъри) не си губи времето и не разчита само на спонсорирани публикации. Двамата са създали бизнеси, от които също печелят. 

Миналите две години бяха тежки за заведенията, но това не попречи на фамилия Джаферович да отворят бар в центъра на София. Явно това е било дълго обмислян проект, тъй като по всичко личи, че той е успешен.

Ваня Джаферович е съсобственик на модерни фитнес зали в сърцето на София. И тук можем да кажем, че става въпрос за добре измислени проекти, тъй като тези фитнеси не са класически, а предлагат иновативни групови тренировки. Нещо, което съдейки по интереса към тях, върви доста, пише vbox7.com. 

Сравнително наскоро Евгения Джаферович, която е и гримьор по професия, стартира свое собствено бизнес начинание. Тя предлага четки за грим, а съдейки по отзивите на други инфлуенсърки, си струват доста. Ваня е съсобственик на фитнесите, а Евгения - на вървежно студио за красота. Локацията му е супер, а цените - не твърде високи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Неизвестна

Неизвестна

21.12.2022 | 21:58

Тая отвратително противна жена ама хич не ни интересува. Слагам си я на подметките да си ги истрия по добре. Дайте някой наистина стойностен човек. А не това плашило

Отговори
8 1
Сашко

Сашко

21.12.2022 | 22:12

Нова двойка! От фитнес не се забогатява! Много упражнения трябва ...

Отговори
7 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?