3906

Хейтърите изригнаха! С какво ги подразни бременната годеница на Иво Карамански и снаха на Александър Сано - Антоанет Пепе

Антоанет Пепе има три деца: две дъщери- София и Сиена, от първия си брак с Филип от Финландия, за който твърди, че бил наркоман. Синът Матиас е от предишната й връзка с блогъра Филип, известен като Филяка

 

Антоанет Пепе се изказа спрямо критиките и доведе до лавина от яростни коментари към нея.

"Често се сблъсквам с въпроса "Не ти ли влияе хорското мнение?" Ще кажа само това: "Хората" изразяват собствената си истина, не твоята. Те не са в обувките ми, те не ме познават. Въпросът е обаче да знаеш кой си и защо си избрал пътя, по който си поел", твърди инфлуенсърката, която е нерядко критикувана за това, че има няколко деца от различни мъже, пише bgdnes.bg.

 

Пепе има три деца: две дъщери- София и Сиена, от първия си брак с Филип от Финландия, за който твърди, че бил наркоман. Синът Матиас е от предишната й връзка с Филип от България, известен като Филяка.

Сега пък Пепе ще ражда Иво Карамански - младши. Двойката очаква наследникът им да се появи през лятото, а бъдещия дядо Александър Сано няма търпение.

Самият Иво признава, че първата му среща с Антоанет е любов от пръв поглед. По това време той е на 16, а тя – на 24.

Поради тази история на Антоанет и в последствие думите й в поста, доста хейтъри изригнаха с хапливи коментари. "Имаш 4 деца от 3-ма мъже. Не виждам в тази констатация как може да има 2 истини... Проблемът е, че не ти харесва, че на хората им прави впечатление", критикува фен.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?