71

Хелоуин подрани: Парис Хилтън се маскира като Бритни Спиърс СНИМКА

Хелоуин дойде по-рано за част от знаменитостите. Някои звезди се показаха с празнични костюми още през уикенда. Сред тях бе богатата наследница Парис Хилтън. Звездата се маскира като близката си приятелка Бритни Спиърс.

Парис се е вдъхновила от визията на певицата в клипа към песента ѝ "Toxic". Хилтън носи синя униформа на стюардеса, шапчица и русата ѝ коса е вдигната на кок, пише fakti.bg.

Богатата наследница се разхожда в коридор и после танцува. "В чест на нашата кралица. Честит Хелоуин", написала е Парис към клипа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
А Бритни

А Бритни

31.10.2023 | 19:44

Ще се маскира като Марая Кери. Тя пък ще бъде Еминем а той ще бъде задника на Бионсе , а тя ще бъде свиня във фурна със лимонче в устата . Арнолд щял да бъде магаре а Силвестър магаретар с проказа , а вин дизел ще е тра..верс който ще бъде чу..кан от скалата облечен като пепеляшка след сек.с оргия.

Отговори
1 0
Ако ще

Ако ще

31.10.2023 | 12:03

И на крокодил и л..айно да се маскира не ме интересува. Кога такъв си сложи мартеница ТОГАВА И АЗ ЩЕ ПРАЗНУВАМ . ТОЯ ПРАЗНИК. КЕЛТСКАТА нова година изчанчен вариант .

Отговори
1 0
вика

вика

31.10.2023 | 08:12

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук=---> https://lmy.de/keto

Отговори
0 1
Ако До вика

Ако До вика

31.10.2023 | 12:04

Помага ли или трябва клизма ,че такива боклуци се продават само по нета .

Отговори
1 0
И нас

И нас

31.10.2023 | 06:47

Каво ни интересува тоя ХЕЛОЙН . Ние не празнуваме КЕЛТСКАТА НОВА ГОДИНА . ДА СЕ МАДКИРАТ ТАМ ТЕЗИ ЗАГУБЕНЯЦИ ТАМ. НАС КАВО НИ ИНТЕРЕСУВА .

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?