1553

Хайди Клум не се дава: Направи секси фотосесия с 19-годишната си дъщеря СНИМКА

Една от най-успешните световни фотомодели  - Хайди Клум все още не се дава и направи невероятна фотосесия заедно с 19-годишата си щерка Лени.

Дуото майка-дъщеря се появи в нова кампания за марка бельо, демонстрирайки поразителната си прилика и неоспорима уравновесеност. Въпреки че фотосесията предизвика смесени реакции, не може да се отрече, че Хайди и Лени са невероятна двойка, която излъчва увереност, а Хайди старее като хубаво вино.

В последната им фотосесия за бельо Intimissimi, 49-годишният супермодел изглежда тонизирана и страхотна. Трудно е да не забележите удивителната прилика между нея и 19-годишната ѝ дъщеря Лени. Майката и дъщерята позираха заедно в серия от завладяващи снимки, подчертаващи техните прилики. Ясно е, че Лени е наследила зашеметяващия външен вид на майка си.

Това не е първата съвместна моделска проява на дуото, пише jenita.bg

Хайди и Лени преди това са работили заедно по множество проекти. Лени дебютира на корицата на Vogue Германия заедно с майка си само на 16 години, отбелязвайки важен момент в кариерата си. Оттогава Лени продължава да трупа опит като модел, а майка ѝ е там на всяка стъпка, за да предлага насоки и подкрепа.

Миналата година те също бяха част от кампанията на марката за бельо, което предизвика противоречиви реакции. Лени обаче разкри, че избягва да чете коментари онлайн. "Като цяло съм доволна от кампанията и имах страхотен ден с майка ми. Мисля, че снимките се получиха страхотни и си прекарахме невероятно.”

Като дъщеря на един от най-успешните супермодели в историята, Лени не е непозната за натиска и очакванията да бъде "непо бейби" – термин, използван за описване на модели от известни семейства.

Лени обаче казва, че се е научила да прегръща уникалния си произход и да го използва като източник на вдъхновение, а не като пречка. "Получих помощ да започна и знам, че хората биха мечтали да започнат с това, което имах. Толкова съм благодарна, че успях да взема това, което ми беше дадено от майка ми."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Надя Драганчева,Тутракан7600

Надя Драганчева,Тутракан7600

12.05.2023 | 05:11

Надя Николова ДРАГАНЧЕВА се казвам( С Л О Н А ) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар,неизмазаната къща. Аз съм на 72 години и съм много умна и красива!!!! Искам да кажа силно,че в Тутракан е трагедия голяма,Правосъдие няма!!!!! Съдиите в Тутракан са зли,като змии-викат ти мълчи!!!! Прокурорите са подкупни и пристрастни към силните на деня.Където шумолят пари ,правосъдие няма.Полицаите от Тутракан са садисти,а полицайките от Тутракан са вампирки.Сега не ми остава нищо друго освен да се напия с домашната ми ракия.Аз съм поетеса и писателката на Тутракан и всички права са запазени.Ако ми се открадне стих,строфа,ще го псъдя веднага!!!!!! Тези стихове са от моите стихосборки и поеми.Скоро ще издам и книга със заглавие " Луд умора няма! Хем го боли,хеб го сърби,хем ще му духам.Слава на УКРАЙНА! СКОРО ЩЕ ПОБЕДИМ РУСИЯ!!!!!!

Отговори
0 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?