Следвайте ни

Хасковският кум Васил Найденов ще пее за Димитровград

Кралят на естрадата свидетел на любовта на Ташо и Анелия Павлови

viber icon
ДИМИТРОВГРАД

Анжелина ЯНЕВА

Звездата Васил Найденов ще изгрее на 2 септември в Димитровград. Изпълнителят на известната песен “Телефонна любов”, превърнала се в химн на много влюбени двойки, ще зарадва публиката точно на празника на града, когато ще се честват 70 години от неговото създаване.
Кралят на естрадата у нас неведнъж посещава Димитровград и населените места от региона. Той е изпълнявал много концерти през годините. Но също така е бил част и от личен празничен повод за двама младоженци. Найденов е кум на д-р Ташо Павлов и неговата любима Анелия. Те се венчали в ресторант "Червено знаме" в Хасково преди няколко десетилетия и поканили тогава изгряващата звезда да бъде част от красивото събитие.

Певецът на едни от най-големите български хитове ще зарадва публиката с грандиозен концерт от сцената на пл. “България” от 20 часа.

Куп празнични мероприятия са предвидени и преди 2 септември. По традиция програмата е разгърната в рамките на една седмица. Тази година тя ще започне от 26 август.

От общината са подготвили концерти, спортни и културни прояви, изложби, лятно кино, футболни и тенис мачове. Гостите на града и жителите ще посрещнат откриването на ретро апартамент от времето на соца, каскади и много други забавления.

Поканени са много изпълнители от различни музикални жанрове, които ще излязат на сцената. За любителите на поп фолк специално ще дойде примата на поп фолка Глория и нейната дъщеря Симона. Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл ще пеят и танцуват на празничен концерт за всички любители на българския фолклор. Култовият Пейо Филипов от софийски пиано-бар ще зареди публиката с евъргрийни.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?