Следвайте ни

Харизматичен тип ли сте? Пръстите на ръката ви издават

viber icon

Предполагали ли сте някога, че пръстите на ръката могат да съдържат информация за характера ви? Оказва се, че това е доказано. Потвърдават го изследвания на Норвежкия научен и технологичен университе, пише fakti.bg.

Ако искате да научите нещо повече за себе си и вашите близки и приятели, то направете следния малък тест:

1. Погледнете внимателно отгоре лявата си длан /или на този, за който ви интересува/. В какво отношение се намира дължината на показалеца и безименния пръст?

2. Прочетете и разберете към кой тип принадлежите вие в съгласие с описанията по-долу.

а) Безименният пръст е е по-къс от показалеца.
Тази конфигурация на дължината говори за особено силно самочувствие и дори нарцисизъм в определени моменти. За такива хора въобще не е никакъв проблем да са сами, защото изобщо не обичат да ги обезпокояват.
Когато става дума за любов, тяхното самочувствие леко отшумява. Рядко имат готовност да направят те първата крачка и да вземат инициативата в свои ръце.

б) Безименният пръст е по-дълъг от показалеца
Притежателите на такива пръсти имат забележителни външни данни. Те са много очарователни, лесно комуникират и се разбират с хората около тях. Независимо от това обаче, те се характеризират като цяло с лека агресивност. Лесно се решават да поемат по-големи рискове и не биха се отказали да печелят повече, отколкото тези с по-къс безименен пръст.

в) Безименният пръст и показалеца са горе-долу с еднаква дължина
Когато това е така, можем да говорим за хора с изключителна лоялност и истинска увереност. Те са много всеотдайни и верни партньори. Предпочитат да дават много повече, отколкото да вземат. С тях всичко върви гладко и спокойно, сякаш е по план.

Изследванията на норвежкия екип са стигнали и до друго заключение. Дългите показалци информират за по-ниски нива на тестостерон, а късите обратното - за високи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай