Следвайте ни

Хари и Меган: Как да сме щастливи по време на изолация

viber icon

Вижте съветите на принц Хари как да победите самотата и изолацията по време на пандемията:

"След всичко, което става днес, на някои хора е трудно да приемат реалността около нас. Много от нас може да се чувстват объркани. Или сами, или разтревожени, или уплашени... и изолирани, някои от нас може просто да се чувстват отегчени, или да им липсва обичайната рутина. Съвсем нормално е да чувствате някое от тези неща", пишат Хари и Меган.

И добавят съветите си: "Добрата ни нагласа към света обикновено среща всекидневни предизвикателства, независимо дали го осъзнаваме или не. Сега с постоянно растящият брой заразени от коронавируса, всички ние трябва да се приспособим към новите реалности."

35-годишният Хари и 38-годишната му съпруга продължават да изброяват редица съвети към онези, чиито психично здраве е повлияно от вируса. "Хубаво е да има самоизолация и социална дистаниция, но не е хубаво да се чувстваме самотни. Има десетки благотворителни организации - например в Ирландия, които биха могли да ви окажат нужната психологическа подкрепа чрез своите доброволци."

"Ако сте вкъщи, имате достъп до компютър и интернет, можете да станете доброволец и онлайн да помогнете на някой, който наистина има нужда от вашата подкрепа", пишат още херцозите. "Ако сте в лоши взаимоотношения с близките си, а сега сте и затворени вкъщи с тях, не е нужно да страдате - обърнете се към властите за помощ", пише Actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Богатата палитра днес от теми на Марица

25.03.2020 | 12:22

Куриоза е това, че психично болни , не могат да, се осъзнаят, че са доста зле преди вируса дори, а съветите на Хари винаги ги приемам...!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?