Следвайте ни

Халваджиян със страшни разкрития за "Маскираният певец"


Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на „Маскираният певец“. Той гостува при Гала в „На кафе“ заедно с първия отпаднал участник от шоуто – Иван Звездев. Кулинарят и Халваджиян споделиха впечатленията и очакванията си от предстоящата музикална надпревара.

 
„Още когато започнахме да правим шоуто ни предупредуха, че за хората, скрити в маските, ще бъде трудно. Костюмите са тежки (един от тях е над 100 кг), а участниците трябва да се научат да се движат с тях, да гледат и да пеят. Много съм доволен от старта на „Маскираният певец“. Идеята за предаването е уникална и смятам, че ще се радва на голям успех“, сподели Маги Халваджиян.

„Утре ни очакват нови осем уникални маски и известни личности скрити зад тях. В края на шоуто тази събота ще падне втората маска. Зрителите на практика гласуват за героя, който харесват, за този, който за тях стои най-добре на сцената и искат да го видят отново в следващото шоу. В някои маски има поставени по три микрофона. В американската версия на шоуто, всичко се случва на запис и се монтира.

 Когато панелът даде някакво предположение кой е зад маската – се показват съответните снимки. Ние обаче измислихме технология, която буквално взриви мрежата. Предоставихме на панела таблети и в момента, в който на някой детектив му хрумне предположение за това кой се крие зад маската, той пише името ми на таблета.

По този начин се осъществява и връзката с апаратната, в която има база данни на хиляди лица. След първото предаване хората се усъмниха, че има нещо нагласено в шоуто заради светкавичната поява на екрана на кадър с предполагаемата звезда, скрита зад маската. Затова ми се искаше да обясня механизма на работа в шоуто.

Получихме похвала и за нивото на сигурност, защото наистина е изключително сериозно и професионално издържано. Всички отпаднали маски имат специално място в бекстейджа и след като участниците в тях бъдат разкрити, те се излагат в нашата почетна зала“, разкри продуцентът на новото музикално шоу, пише nova.bg.

Иван Звездев пък споделя, че синът му веднага го е познал. „Близките ми веднага са ме познали. Даже синът ми казал на жена ми: „А, тате го дават по телевизията!“. Тя му отвърнала, че е невъзможно, защото тате е отишъл на дипломатическа вечеря (както бях излъгал). Не съм казвал на никого за участието си в шоуто. Дори жена ми малко ми се поразсърди. Най-сложното ми беше пеенето на живо, но пък маската ме скриваше и това много ми помогна“, каза Звездев.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?