Следвайте ни

Халваджиян с разтърсваща изповед: Силва Зурлева ме запозна с Борисов

viber icon

Точно на 1 януари при нелеп битов инцидент загина Силва Зурлева. Тя бе намерена мъртва пред стълбите на къщата си в с. Ковачевица в ранната утрин на първия ден от годината.

Тя все още живее в сърцата на своите роднини и приятели, които не спират да тъжат за фаталния край, пише blitz.bg.

Магърдич Халваджиян също има богата история със Зурлева и тъжи след нейната внезапна смърт. "Навремето продуцентската ни компания влезе в Нова тв на куц крак. Правехме “Господари на ефира” в Тв7, когато ми се обадиха, че Георгиос Зоис (по онова време изпълнителен шеф на Нова тв - б.р.) иска да ме види. Беше заради издание на “Стани богат”, в което някой от публиката кашляше и зрители го бяха уличили, че подсказва. Зоис ми обясни, че това е въпрос на разследване и по-скоро не искаше да му даваме публичност. Ядосах се, станах и му казах, че се надявам да не се видим никога повече по никакви поводи. И си тръгнах. Малко по-късно Силва ми се обади, че искат да купуват “Господарите”.

Впрочем тя ме запозна и с Бойко Борисов, който тогава беше главен секретар на МВР. Бях се обърнал към нея телевизията да помогне, тъй като полицията не искаше да ни съдейства в “Господари на ефира”, когато уличавахме мошеници. Не ни вземаха на сериозно. Половин час след като говорихме с нея, тя се беше чула с главния секретар, който веднага откликна, тъй като според него мошениците трябва да бъдат показвани. Силва беше пич. Тя приемаше нещата много емоционално в този вълчи свят, в който живеем. Възхищавах се затова, че човек с такава дълбока емоционалност може да е на тази позиция и да върши тази работа. Убеден съм, че за нея това е било 5 пъти по-трудно, отколкото за друг човек, който е опериран от чувства и емоции", казва Маги Халваджиян. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биби

Биби

01.01.2021 | 21:06

Добре си е живяла, сред"първи", сред елитна среда, власт и пари. Жалко за нея, Бог да я прости!

Отговори
18 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?