49
Следвайте ни

Халваджиян на тръни! Разкриха цялата истина за Игнатова в "Маскираният певец"

viber icon

Актрисата и водещ Мария Игнатова се крие в костюма на Заека в "Маскираният певец" - в това са категорични и жури, и зрители.

Уликите от визитката съвпадат абсолютно точно с факти, известни за „господарката на ефира”. В тях например е посочено, че като малък участникът е мечтаел да бъде герой от уестърните и е предпочитал да е момче. Самата Мария е споделяла преди години, че като дете е мечтаела да е каубой или мускетар. Съответно тя обича стрелбата – както е посочено в уликите. Освен това Заекът често си е „трошила главата” и не спира да изненадва. Игнатова има много провали в живота си – както професионални с паднали от ефир предавания като „Господари на ефира” и „Папараци”, които е водила, така и лични – с раздели с публични личности като бившия й мъж Петко Димитров и актьора Димитър Рачков. Но въпреки всичко след всеки провал се изправя и успява да продължи напред – намира нова работа и нова любов. Това се отнася дори за настоящия момент – тя се изявява в „Маскираният певец” и се радва на връзката си с Ивайло „Нойзи” Цветков.

Във визитката от миналата събота пък се посочва, че Заекът не си доспива и обича да чете не само Паулу Коелю (клишето за жените, изявяващи се в модата, откъдето Мария попада в телевизията), но също Стивън Кинг и Джон Стайнбек. Преди време Игнатова е споделяла, че всичко, написано от Стайнбек, й е любимо. За нея се знае, че поглъща книги като топър хляб, освен това е признавала, че не спи много: „лягам късно, спя малко, ставам, когато трябва”. Ето защо е „буден Заек”, както се посочва в уликите.

Официалните страници на предаването преливат от коментари на зрители, разпознали Мария. На този фон е странно, че нейната дългогодишна колежка и добра приятелка Алекс Раева, която е част от „детективския панел” в шоуто, отказа да направи предположение за човека, която се крие зад маската на Заека. Тя не посочи име, тъй като й трябвало още едно участие, за да бъде сигурна в предположението си. Но според много зрители е разпознала своята дългогодишна дружка. Това личи и от реакцията й по време на изпълнението. Алекс изведнъж скрива лице в ръцете си, очевидно осъзнавайки кой се крие в костюма. Колегата й в панела – Азис, пък директно пита: „Може ли това да е Мария Игнатова?”, на което водещите се чудят какво да отговорят. В крайна сметка миналата събота никой не посочи името на „господарката” в предположенията си. Затова пък се появиха имената на Мария Силвестър, Златка Райкова, Глория Петкова и „нямам никаква идея” от Алекс Раева.

Мария Игнатова доста време беше без работа, след като се раздели с Димитър Рачков, а шоуто „Господари на ефира”, което водеше, че свалено от програмата на Нова тв. Миналата година тя стана водеща на предаването „Папараци” по Би Ти Ви, което обаче тази пролет излезе на екран за последен път, а после бе спряно заради нисък рейтинг. Още когато блондинката изгря там, продуцентът на „Маскираният певец” – Маги Халваджиян, който отдавна работи с нея, съобщи, че не я е уволнил, а само я е „дал назаем” на колегите си от „Папараци” – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Когато ангажиментът й при тях приключи, Маги щял да си я вземе обратно, каза тогава той. И ето, че е удържал на думата си. Макар да не води предаване при него, тя участва в шоуто му, за което също и се полагат хонорари, пише "Уикенд".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Кумицата

Кумицата

02.10.2021 | 19:23

Ъ....че тя не може да пее!

Отговори
1 1
Кумицата

Кумицата

02.10.2021 | 19:21

Че тя не може да пее...

Отговори
2 1
Деси

Деси

27.09.2021 | 14:53

Много е ужасна

Отговори
3 1
Биткойнър

Биткойнър

26.09.2021 | 21:59

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
3 4
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

26.09.2021 | 18:59

Пръднах

Отговори
4 7
Габи

Габи

26.09.2021 | 15:27

Каква актриса е Игнатова?В кои филми или театрални постановки участва?В пеенето може да я бива, но като водеща е много изкуствена и не се справя добре.

Отговори
32 4
Баба Мутка

Баба Мутка

26.09.2021 | 14:20

Тоа па нойзи ми е толкова противник тип. Мара много е свалила нивото си явно.

Отговори
30 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?