49

Халваджиян ликува! "Звездите в нас" по NOVA остави зрителите без дъх

Грандиозното начало на най-новия формат „Звездите в нас“ изненада зрителите на NOVA. Първите пет отбора се качиха на голямата и ярка сцена и показаха своя талант пред зрителите и специалното жури на формата. Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев трябваше да оценят изпълненията на отборите, а изборът кой да продължи напред се оказа труден от първото предаване. Неведнъж публиката в студиото стана на крака след представянията на претендентите, а едно от тях дори разплака част от журито.

Лили Иванова, Софи Маринова, Елвис Пресли, Тил Линдеман от Рамщайн и Дуа Липа бяха първите пет звезди, които бяха имитирани от петте отбора.

Тежкият избор на журито отсъди напред да продължат отбор „Софи Маринова“ и отбор „Елвис“. „Буквално и егоистично избрахме най-интересните за нас като жури. Искаме да гледаме тези изпълнители и напред в шоуто – да видим как ще се развият и какво могат да ни покажат“, каза Дони за решението на журито, което се оказа особено трудно в края, когато на сцената останаха отбор „Софи“ и отбор „Лили Иванова“.

Четирите момичета и трите момчета успяха да очароват оценяващите с глас, сценично поведение, имитация и отборен дух. „И тримата са много яки! И тримата имаха актьорско самочувствие“, каза Виктор Калев след изпълнението на актьорите от отбор „Елвис“ – Андреан, Готи и Ясен.

Зрителите видяха в отбор „Софи“ не три, а цели четири участнички – близначките Виктория и Валерия, Зоя и Тони. Изпълнението на „Мое слънчице“ развълнува Софи Маринова изключително много, а след края му през сълзи тя сподели: „Много ме развълнувахте и разчувствахте. Зоя си е направо Софка! Близначките сте толкова сладки, а маниерите на Теди бяха като моите.“

Вечерта започна ударно с невероятно изпълнение на Отбор "Лили Иванова", което изправи публиката в цялата зала на крака за дълги аплодисменти. „Искам да ви поздравя и да стана на крака! Не мога да повярвам колко талант и харизма има между вас. Не съм очаквала като за първи лайв и първо изпълнение да чуя толкова хубаво нещо“, развълнувана бе Тита след представянето на Даниел, Елена и Яница.

Шоуто продължи с тежкия рок и пиро ефекти на Рамщайн. В кожата на вокалиста им Тил Линдеман влязоха тримата актьори Антон, Тома и Николай, но малко не достигна на момчетата да продължат напред в състезанието. Изключителния си талант показаха и три прекрасни млади дами – Нора, Станислава и Цветелина, които се появиха под прожекторите като Дуа Липа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Изродите

Изродите

13.09.2022 | 08:15

Халваджиян - вън от България. Това не са хора.

Отговори
2 0
Лорд телевизия

Лорд телевизия

12.09.2022 | 15:01

Забравих да гледам на кафе да видя как панелките хвалят участниците в поредната пародия . Сега ще имат тема за разговор цяла година а също и гости.

Отговори
3 0
Анти чалгар

Анти чалгар

12.09.2022 | 14:58

Ей сага му повярвах . Този винаги сам си хвали нещата който прави ,даже и да не стават за гледане . Побългари капките , с водещи като шутове който се лигавеха като деца в сладкарница . Съвет към тези който не са го гледали недейте пълна загуба на време . Това е нещо между капки и гласът или така талантът .

Отговори
4 0
Лорда на музиката

Лорда на музиката

12.09.2022 | 13:31

Да бе още малко и ще повярвам ,че зрителите са устанали без дъх. Някакви шоу с аматьори който се мъчат да правят кавъри с някой изключения на участниците . Като формат водещи и жури едно и също , и едни и същи лица в тази тв. Поне на кафе ще имат тема за разговор няколко месеца . По добре не си губете времето с това.

Отговори
6 0
Тв критик

Тв критик

12.09.2022 | 13:04

Кой зрители тези който бяха в студиото да гледат у видяха ,че няма как да се измъкнат . Пълна шитня е това . Абсолютен бок....лук. сега учат иците ще ги разкарват из нова като ловни трофей във всяко предаване и ще го хвалят все едно са получили Грами.

Отговори
6 0
Критик

Критик

13.09.2022 | 15:17

Микс между "като две капки вода" и "българия търси талант". Пеене, не е важно да си талантлив и т.н. Гледали сме ги тия предавания. Нищо ново.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?