Следвайте ни

Халваджиян хвърли бомба! Взе под крилото си знаков журналист, а Рачков... СНИМКА

viber icon

Култов журналист и светска личност е решил да вземе под крилото си продуцентът Маги Халваджиян.

Става въпрос за Антон Стефанов, който остана без работа и доходи преди няколко години. Оттогава чака оферта и след като кабелна телевизия го подведе, той реши да смени попрището си и започна да рисува картини. Негови заможни приятели се отзоваха и купиха първите му произведения, но Маги Халваджиян се отзовал с мечтаната оферта и Антон приел веднага. 

Най-вероятно Антон Стефанов ще бъде ангажиран като редактор на новото светско предаване, което Халваджиян подготвя. Водещ ма забавното шоу ще бъде Димитър Рачков, което обяснява отсъствието му като водещ на последния сезон на "Маскираният певец", както и на предстоящия сезон на "Като две капки вода". 

Антон Стефанов е доволен от поканата на арменския продуцент, тъй като в последните месеци е бил изпаднал в жестока депресия. "Отива си една година, която по-добре да не беше идвала! Преживяхме я някак си, но ще я помним дълго. Очаквах 2020-а с надежда. Надявах се да е заредена с положителни вибрации. Но уви! Така и не получих чаканото предложение за работа", написа Стефанов в последните часове на отминалата си 2020-а година. И точно тези думи са трогнали Халваджиян, който не губи време и го уреди с доходоносна работа, пише show,blitz.bg.

Коментари (1)

СТИГА с този измислен

СТИГА с този измислен

14.01.2021 | 12:44

"продуцент" на предавания по телевизията. От къде са му парите? А?... От къде се взе и той самият, и шашавото му семейство, защото всички са пълни идиоти. Горкото дете (внучето му) обаче са го превърнали в "Маугли-детето от джунглата". Да се скрият в миша дупка и той, и тъпия Рачков, и цялата им ненормална банда лигльовци. Досаждат много вече.

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?