49

Халваджиян е аут! Иван и Андрей го смениха с една от най-коравите дами у нас

Иван и Андрей отдавна са показали, че имат нюх за успешни продукции, но този път надминаха себе си, като привлякоха в общ проект една от най-големите спортни звезди у нас

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева детронира продуцента Халваджиян в сърцата на Иван и Андрей. Нешка ще влезе в ново амплоа.

Тя е приела поканата на тандема да  бъде ментор в кариерния форум „Кариера и живот – защо в България?“. Той ще се проведе на 11 февруари в Пловдив, а Робева ще излезе на сцената, за да разкаже своята истинска история на успеха. Когато е едва на 27 години тя заема поста треньор на Националния отбор по художествена гимнастика. През следващите 25 години нейните "златни момичета" печелят над 300 медала от европейски, световни и олимпийски турнири.

„Всеки труд е различен, но навикът да го работиш е най-важен. Никога не съм работила просто, за да изкарвам пари. Печели пари, за да живееш и да се развиваш, но те не трябва да са самоцел. Аз съм научена да работя без да се оплаквам, но винаги имах цел и знаех какво искам да постигна. Не успях да реализирам всичко, но никога не казах съжалявам,  просто си поставях нови цели.“ – споделя Нешка Робева.

Събитието „Кариера и живот – защо в България“ е напълно безплатно, но изисква регистрация на сайта на платформата www. bulgariawantsyou.com/events

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Куркунашев

Куркунашев

13.01.2023 | 19:43

Тия двата ОПОСУМА са отвратителни! Единият опосум Иванча е алкохолик а другият очилат опосум да си стои в осраното село София ми да не стъпва на морето!Ще яде бахура!!

Отговори
7 7
Димитър Цеков

Димитър Цеков

13.01.2023 | 09:16

Какво просташко заглавие. Халваджиян аут - ама НА лято на куково лято. НЕШКА - май не я тачат много момичетата. ЦЕРБЕР достигнала София чрез държавна сигурност.

Отговори
4 19
И Иван,

И Иван,

13.01.2023 | 08:45

и Андрей, и Халвата са подлоги, при това изключително неприятни.

Отговори
15 10
Гошко

Гошко

12.01.2023 | 17:21

А Робева ще разкаже ли за първия си съпруг - офицер от ДС, чийто чичо бе зам.министър на отбраната и шеф на ЦСКА? Откъде ли и идва подкрепата да дойде в София ,да стане ...и всичко останало!?

Отговори
13 45
Виолета

Виолета

12.01.2023 | 18:29

Какво отношение има към успешен треньор?

Отговори
48 5

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?