Следвайте ни

Х фактор призна силата на вокален педагог на Руми Иванова

viber icon

Най-известните ученички на Руми Иванова са, разбира се, момичетата от 4 Magic ​- Никол, Елия, Валентина и Елеонора. Те са петокласнички, когато идват да учат пеене при нея ​- независимо една от друга и в рамките на няколко месеца. “Всяка поотделно е страхотна певица и много се гордея, че ги събрах, защото харесвам многогласното пеене ​- споделя Руми. - Когато човек е самостоятелен изпълнител, почти всичко зависи от него. Но в групата ключова роля има ръководителят. И репертоар да избере, и гласове да раздаде, и да се репетира. Така че 4 Magic е изцяло мой продукт и аз съм страшно горда с тях. Затова приключението Х фактор беше страхотно предизвикателство за всички - трудно, много интензивно откъм емоции, нещо, което се преживява веднъж в живота. Благодаря на Саня Армутлиева, че на финала, и не само, отчете моята роля за победата на 4 Magic - може би съм от малкото вокални педагози, показвани в музикален формат.”

Сега, когато вече са звезди, четирите момичета продължават да репетират с Руми. “Радвам се на нашето сътрудничество и приятелство с  Вирджиния рекърдс и лично със Саня. Всичко, свързано с участията на момичетата - записи, нови проекти, клипове, ПР реклами, тв интервюта, се прави в София. Ние репетираме заедно и няма да ги изоставя, каквото и да стане. Вярвам, че им предстои звездно бъдеще, защото са страхотни, много ги харесват и има защо.”

Ангелина Димитрова

Ангелина Димитрова

Редактор - marica.bg

Ангелина Димитрова е завършила Българска филология, има магистратура по Публична администрация и специализация по Журналистика. Била е съдебен репортер и редактор в "24 часа“.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?