3906

Гущерова се изпари! Сделка ли ще сключва с Терзиев, за да промени показанията си?

Каква е истината и защо Гущерова предпочете мълчание в социалните мрежи?С делка ли ще сключва с Терзиев, за да промени показанията си?

 

Тишина! Това наблюдаваме от няколко дни в профила на Светлана Гущерова в социалните мрежи. Фенове са изключително притеснени от внезапното изчезване на плеймейтката, след като през изминалата седмица не спираше да бълва обвинения и да се жалва срещу бореца Кирил Терзиев.

 

Каква е истината и защо Гущерова предпочете мълчание в социалните мрежи? Според анонимен източник, тези дни Терзиев се е свързал със Светлана, като й е предложил сделка, пише Intrigi.bg.

А именно – в показанията, които трябва да даде този четвъртък пред властите, да не споменава за смъртните заплахи от негова страна. Ако Гущерова се съгласи да се откаже от твърденията, че Кирил я е заплашвал с убийство, той от строя страна значително ще намали дълговете им.

 

Както стана ясно, Светлана и съпругът й Християн Гущеров дължат крупна сума пари на Терзиев, който се занимавал с лихварство. Именно заради борчовете на семейството към бореца става и скандалът от миналата седмица, когато Кирил посегна на Гущерова в автомобила й.

Плеймейтката се постара да вдигне много шум около случая, очерняйки Терзиев, като по този начин – планирано или не – успя да обърне играта в своя полза.

Колко пари дължи семейство Гущерови на Терзиев и за какво точно са заели баснословната сума? Откъде е успял да намери парите Кирил и какво се е случило с тях в последствие? Очаквайте ексклузивна информация по темата още утре.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?