Следвайте ни

„Групата на народа“ взриви "България търси талант" ВИДЕО

viber icon

Група „Фантазия“ взриви публиката на „България търси талант“. Екзотичният оркестър представи изключително атрактивно изпълнение, като организира своеобразен „джубокс“. Първо на сцената се появи фронтменът – Силвър. Той „обиколи“ всички възможни инструменти и след това презентира изпълнението на бенда.

Пред журито бе поставен зелен бутон, като при натискането му „Фантазия“ сменяха песента. Откъси от We will rock you на Queen, „Милиони червени рози“ на Алла Пугачова, „Детелини“ и други бяха само част от атрактивния репертоар на музикантите. Изпълнението до такава степен впечатли журито, че те дадоха 4 пъти „ДА“ и по този начин „Фантазия“ продължават към следващия кръг на шоуто.

Силвестър Матеев или Силвър, както е прякорът му, е ръководителят на оркестъра, който той наследява от баща си. Не се възприема като шеф, даже напротив той е приятел на всеки един от „отбора за милиони“.

Снощното изпълнение до такава степен предизвика фурор не само сред зрителите и журито, а и сред потребителите на социалните мрежи. За по-малко от 10 часа „джубоксът“ събра над 100 хиляди гледания.

От „Групата на народа“, както сами се наричат, обещават, че това е само началото, като в следващия етап на състезанието, те ще бъдат още по-надъхани и запомнящи се.

Франк Воща

Франк Воща

Сътрудник

Франк Воща е завършил "Журналистика и Връзки с обществеността" в СУ "Св. Климент Охридски". Занимава се професионално с фотография от над 10 години. Работил е в БНТ и редица ПР агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?