49

Грозен скандал след "Ергенът"! Бременността побърка Валерия

В пореден голям скандал се забърка победителката от "Ергенът" Валерия. Любителката на кучета скочи остро на бременни жени, които изоставят питомците си в очакване на рожба, пише "България Днес".

"Наскоро една мацка ми писа дали мога да й взема кучето, защото щяла да ражда. Отговорих й, че няма да го направя, защото в един момент сигурно ще ме помоли да й гледам детето. Ако можеш да изоставиш куче, което е на 12-13 години и довчера си му викала "маме, много те обичам", някой ден ще изоставиш и детето си по същия начин", категорична е Валерия.
 
Победителката в "Ергенът" Валерия празнува ЧРД с кучета, по-късно се показа с Евгени на парти
Победителката от втория сезон на "Ергенът" е на мнение, че Господ ще накаже всички жени, които изоставят кучетата си заради бъдещите им деца.

"Когато си бременна и искаш да си оставиш кучето, Господ ще те накаже. Какъв родител може да бъдеш и как ще се грижиш за детето си, след като можеш да захвърлиш с лека ръка живо същество. Няма как да бъда спокойна, че ти, детето и семейството ти ще бъдете здрави, когато си изхвърлил животно навън с ясната представа, че след няколко часа или дни то ще бъде размазано от кола или нещо друго", категорично заяви моделката Валерия, която наскоро отпразнува 25-ия си рожден ден.

Мацката от години се грижи за бездомни кучета. В национален ефир тя сподели, че дължи сериозна сума на най-различни приюти. Според запознати тя влиза в "Ергенът" именно с каузата да накара хората да спасяват палетата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
И аз

И аз

30.05.2023 | 06:44

Елементарна! Псевдозащитничка -кучкарка!

Отговори
2 0
Тези

Тези

29.05.2023 | 22:09

реално не са заедно, само по сценарий и договор. Той е ге.й, а тя е ненормална.

Отговори
2 1
Престанете

Престанете

29.05.2023 | 22:07

с глупостите - тази нито е "мацка", нито е човек. За спешно освидетелстване е и силно лекарствено лечение. Не знам какви травми и комплекси от детството си носи, но е противна. Престанете да пишете за луди.

Отговори
2 1
Тази

Тази

29.05.2023 | 18:51

Любителка на псета който са важни за нея по добре да не ражда . Щом толкова са важни за нея . Макар ,че има хора който си гледат и бебе и куче но няма разделение. Тая нищо не разбира от живота и а ощше да учи но ще е късно. А тоя горкия е излъга с нея сега ще има да хрупа като заек и да разхожда псета .

Отговори
2 1
Тази

Тази

29.05.2023 | 11:46

Не е вред кое първо куче или дете . По важно е детето не кучето ако няма кой да помага , по добре кучето. Тази е някава куче маниячка ,по важно е псето не детето. Кой знае по нататък какви кусури ще покаже.

Отговори
11 3
Хъъъм

Хъъъм

29.05.2023 | 11:36

Дали не става дума за патологичен содомизъм. Ергений, Ергениййй,.....

Отговори
12 3

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?