Следвайте ни

Григор Димитров взе изненадващо за всички решение, вижте го

Григор Димитров няма да посрещне Нова година с Никол Шерцингер!

Григор Димитров няма как да се забавлява в нощта на Нова година, когато всички останали вдигат наздравици и танцуват до зори. И очевидно няма да прекара празника с гаджето си Никол Шерцингер, която обича да се весели и купонясва.

В интервю за предаването „Преди обед” той призна, че и тази година ще си легне в 22.30 часа. Защото на другия ден трябва да бъде на корта. Гришо сподели, че последният път, когато издържал до 12.00 часа, за да си честити празника, било преди три-четири години, пише клюки.бг.


Веднага след това си легнал, защото просто е свикнал на железен режим, който не му позволява да стои до късно.

Най-добрият български тенисист разказа още, че е свикнал да приема омразата на почитателите, след като загуби някой мач, затова не прави драма от тази година, която не бе добра за него.

Димитров бе категоричен, че продължава напред с нови сили, нов екип, в който е включена и легендата Андре Агаси и нова ракета. Българинът лично помолил Агаси да му помага в подготовката, защото двамата имат специална връзка.

За нашенеца Андре е идол, с който може да споделя всичко. Григор Димитров потвърди, че няма да играе в София през февруари, но обяви, че тепърва българите ще имат възможност да го гледат на корта.

Колкото до отношенията му с певицата, Гришо все още не иска да разкрие дали двамата продължават да са заедно. Или отношенията им отдавна са приключили, както пишат доста световни медии напоследък.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?