965

Грешни решения преобръщат живота на две зодии

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Ползотворен ден, през който сте способни да се справите с всичко, даже и с проблеми, които са ви изглеждали прекалено сложни. Доверете се на интуицията и натрупания опит. Така ще намирате най-краткия път към целта. 

ТЕЛЕЦ

За да се справие с всички задачи днес, ще ви е нужна дисциплина и организираност. Даже рутинните неща ще ви отнемат много време и енергия. Струва си да сте внимателни с парите – склонни сте към лекомисленост и има опасност да изхарчите доста пари за излишни покупки.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате възможност не само да реализирате вашите планове, но и да помогнете на останалите. Необичайни неща, изискващи фантазия и творчески подход ще ви провокират постоянно. Може да постигнете много, ако избягвате спорове, които биха развалили настроение на всички.

РАК

Днес ще се появят достатъчно нови задачи, но вие ще се справите отлично. Някои неща ще станат от само себе си, за други ще трябва доста да се потрудите, но при всички положения ще бъдете на печалба. Успехите ви ще накарат доста хора да искат да се присъединят към вас.

ЛЪВ

Напрегнат и интересен ден. Не се вълнувайте от неприятните дреболии. Когато става въпрос за важните неща, звездите ще са на ваша страна. Ще се появят неочаквани съюзници. Добри новини, засягащи ваши близки, ще допринесат за приповдигнатото ви настроение.

ДЕВА

Днес е време за полезни занимания. Сериозността и отговорността ви ще ви помогнат да обмисляте всяка крачка и да действате внимателно. Ще ви върви – винаги ще бъдете на точното място в подходящия момент. Не е изключено, точно днес да се осъществят проекти, които отдавна сте замислили.

ВЕЗНИ

Вашата твърдост ще ви помогне да преодолеете всякакви прегради. Оптимизмът няма да ви напусне дори и в най-сложните моменти. Никой няма да успее да развали настроението ви, нищо няма да ви отклони от избрания път.

СКОРПИОН

Труден ден, но все пак имате шанс за успех. Трябва да се въздържате от прибързани решения, да анализирате своите грешки и да се облягате на опита си. С любимите си хора не винаги ще намирате общ език. Ще успеете да избегнете разприте, ако проявите отстъпчивост и използвате чувството си за хумор.  

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден, особено за тези, които искат веднага да постигнат всички поставени цели. Успехите няма да дойдат лесно. Бъдете готови да положите усилия, за да получите всичко желано. Може да разчитате на подкрепата на близките си. Ще ви дават ценни съвети.

КОЗИРОГ

Не лош ден, ако не гледате насериозно дребните неприятности. Много от проблемите може да решите бързо, но ще е нужно да запазите спокойствие и да сте настроени позитивно. Послушайте съветите на приятелите си – така ще избегнете много грешки и няма да направите нещо, за което да съжалявате. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще ви се види доста напрегнат. Работата е повече от обикновено и няма да може да потърсите помощ. Бъдете упорити и не се отказвайте от плановете си – ще намерите начин да ги осъществите. Непланирана покупка ще ви изненада неприятно и ще трябва да ревизирате разходите си.

РИБИ

Удачен ден да решите всякакви въпроси, свързани с пари. Интуицията ви безпогрешно ще ви подсказва къде да направите икономии, както и къде да не се скъпите. Връзка, която започва днес като приятелска, по-късно има голяма вероятност да стане романтична, ако желаете.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
господин ЧЕРНЕВ   господин ЮЛИЯН  АНГЕЛОВ  СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИКЪСМЕТ ваш

господин ЧЕРНЕВ господин ЮЛИЯН АНГЕЛОВ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИКЪСМЕТ ваш

28.12.2022 | 07:25

ОБИЧАМ ВИ ХОРА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ЩАСТЛИВИ КЪСМЕТ от никне ЙМ ГРАД КОЗЛОДУЙ

Отговори
1 0
господин ЧЕРНЕВ   господин ЮЛИЯН  АНГЕЛОВ  СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИКЪСМЕТ ваш

господин ЧЕРНЕВ господин ЮЛИЯН АНГЕЛОВ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИКЪСМЕТ ваш

28.12.2022 | 07:23

ГРАД КОЗЛОДУЙ

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

28.12.2022 | 07:19

МАРИЦА БГ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ на ВАС ЖУРНАЛИСТИТЕ ШЕФОВЕТЕ ОБИЧАМ ВИ ХОРА

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

28.12.2022 | 07:17

СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ ХОРА

Отговори
2 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?