4232

Грешките, които жените допускат при търсенето на любовта

Когато една жена започне да се среща с нов мъж, то в повечето случаи, ако той ѝ допада, тя ще има желанието да задълбочат взаимоотношенията си

В желанието си да бъдем с човека, когото искаме, особено ако не сме имали дълго време връзка, можем да допуснем грешки, които бързо да намалят шансовете ни. Вижте 10 грешки, които жените допускат, когато търсят нова връзка. 

1. Твърде рано повдигане на темата за обвързването. Някои жени са твърде нетърпеливи в това да се обвържат, щом срещнат нов мъж, който им харесва, пише struma.bg. От друга страна, мъжете могат да бъдат хванати неподготвени и да се почувстват така, сякаш губят свободата си, дори и в настоящия момент да са се фокусирали само върху тази жена, а да не се срещат с няколко. 

2. Винаги мислите негативно. Може да е доста уморително да бъдеш с партньор, който през повечето време е негативен и прави атмосферата потискаща. Мъжете трудно биха се установили във връзка с такава жена.

3. Не се съобразявате с това, което чувства партньорът ви. Той може да няма желание да се обвързва, а вие да смятате, че това ще се промени с времето. Затова е важно още в началото на взаимоотношенията си да обсъдите кой какви очаквания има.

4. Придавате твърде голямо значение на връзката. Каквато и да е връзката, индивидуалността е важна. Въпреки че е важно да се грижите за другия човек в една връзка, не бива да забравяте себе си, за хобитата, навиците. Също така, мъжете не обичат, когато им се отдава твърде голямо внимание.

5. Сравняване на вашата любовна ситуация с тази на вашите приятели, познати. Това е сериозна грешка, когато търсите любовта и искате да създадете пълноценна връзка. Сравняването на отношенията ви с другите е досадно за мъжете, но също така може да подведе вас в грешна посока като поведение. 

6. Очаквате партньорът ви да знае какво отношение имате към връзките и обвързването и какво искате от вашите взаимоотношения. Мъжете не четат мисли, с тях трябва да се говори директно, иначе рискувате той да си помисли, че търсите просто забавление, а не сериозна връзка с него.

7. Говорите за брак. Въпреки че искате партньорът ви да се ангажира с вас, това не означава, че трябва да повдигате въпроса за брака и то още в началото на връзката ви.

8. Споделяте, че искате да имате деца от него. Това несъмнено е една от най-големите грешки, които жените правят във връзките. Все още не сте затвърдили връзката си, не живеете дори заедно, но вече му намеквате за деца. По-важно е в ранния етап на взаимоотношенията ви да разберете дали той иска такива по принцип, за да не останете с погрешно впечатление.

9. Предизвикване на драма. Мъжете не харесват жени, които правят драми, тъй като това за тях е емоционално натоварващо, а и го приемат като форма на емоционална манипулация.

10. Прекалено анализиране на това, което той ви казва. Когато става дума за любов, жените търсят сигурност. Следователно те са склонни да намират улики или значение в думите на партньорите си. Ще имате повече трудности да накарате партньора си да се ангажира с вас, ако се опитвате да го разучавате през цялото време. Ще се чувствате напрегнати от всичко, което ви казва или прави,, което може да ви накара да изглеждате обсебени от него, да повлияе негативно на поведението ви, отблъскващо за него дори.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мирена Йорданова

Мирена Йорданова

10.12.2023 | 20:53

Все още търся изгарящите цел.увки на най-добрата си приятелка Смайли от ученическите си години. Помня в детайли стегнатите й гър.ди и пищно ду.пе. За съжаление съм уважавана адвокатка и не мога да се разкрия пред роднините си, а и имам дете и съпруг.

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?