Следвайте ни

Гръмна шокиращо подозрение за Меган, мрежата онемя СНИМКИ

viber icon

Последната изява на Меган Маркъл в публичното пространство наведе феновете ù на доста смели мисли, пише kliuki.net. Както изглежда, Меган отново е бременна. За разлика от предишните си изяви в момента тя видимо е променена. Обикновено слабото ù и добре очертано лице не предизвиква асоциации с бременност. Но… Съпругата на принц Хари се отличава с омекотено изражение, подпухнала е и видимо наедряла.

Така видеосрещата, чиято цел бе много по-различна от майчинството, се оказа ключова. Отбелязването на една година от разпродаването на колекцията Smart Set бе съпроводено с обсъждане на благотворителната дейност на компанията, коментира dailymail.co.uk. Маркъл отново бе праволинейна и за пореден път обърна внимание на постиженията на жените. Освен това тя утвърди и тезата, че увереността е най-добрият аксесоар на всяка дама.

Бизнесът винаги е бил ключов фактор в живота на Меган. Независимо че отсвири кралските си задължения и ангажиментите си към британското общество, херцогинята не се отказа толкова лесно от приходите, свързани с британския кралски двор. Оказа се, че отделянето от фамилията донесе до голяма степен повече негативи за семейството, отколкото мечтаната свобода. Всъщност свободата от задълженията в двора трябваше да премине под знака и на финансовата независимост. Този вариант едва ли се хареса на новоизлюпената кралска особа и на практика тя използва всяка възможност да изяви любовта си към родината Америка. „Обичам те, Калифорния!“, крещи портретът, окачен в новото семейно гнезденце на Хари и жена му.

Дали това е поредното клъвване към кралица Елизабет и всички британски роднини, не се наемаме да коментираме. Но… Факт е, че Маркъл не спира да демонстрира привързаността си към своята родина. Очертава се Арчи да израсне като американче и предвид обстоятелствата второто бебе на двойката също ще расте като гражданин на Америка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?