46

Гръмна му главата! Люси Иларионов пред инфаркт, Ани Хоанг проплака за страшна манипулация

Режисьорът Людмил Иларионов-Люси стана поредна жертва на фалшиви профили в социалните мрежи, които спекулират с името му и заблуждават негови приятели. 

Броени дни преди рождения си ден Люси разбра каква е силата на фалшивите профили и колко лесно могат да бъдат заблудени хората. Изпита го на гърба си, а половинката му Ани Хоанг реши да внесе яснота. 

 Във "Фейсбук" има няколко профила на известния режисьор, но всички те се оказаха фалшиви. Така преди няколко дни приятелите на Люси в мрежата били информирани, че има рожден ден на 24 септември. И се започнали едни честитки и поздравления, че главата на Иларионов гръмнала. 

А всъщност рождения му ден е на 26 септември, но фалшивите профили явно не знаят този факт и са подвели много негови приятели и познати. 

"Тези профили и всички останали са фалшиви. Люси Иларионов няма профили във Фейсбук и в Инстаграм И още нещо... Рожденият му ден не е на 24, а на 26.09", поясни певицата Ани Хоанг, която за разлика от любимия си, е доста активна в мрежата, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
наблюдателен

наблюдателен

03.10.2022 | 08:52

Певицата Ани Хоанг не само че, е доста активна в мрежата ами има и доста предизвикателен поглед. Палавница!

Отговори
2 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?