Следвайте ни

Гръмна голяма шашма във "Фермата"! Ето кой печели шоуто

Риалитито "Фермата" е с предизвестен край, изразиха опасенията си запознати, подозирайки задкулисни игри.

Както стана ясно, фаворит за победата е Веселка Маринова. Това мнение се насажда в медиите в последните дни и по всяка вероятност ще даде отражение на зрителския вот във финала, който ще бъде на 14 декември

22-годишната майка на три деца Веселка Маринова от село Борима влиза в битка за голямата награда от 100 000 лева срещу младия бизнесмен Митко Калайджиев, Велислава и Дана, Маргарита Христова и автомонтьора Красимир Джунов.

Следящите предаването с огромен интерес и запознати в детайли със случващото се разказаха как Маринова е бутана към победата, пише Блиц. Постоянно се наблягало на драматичната й история и как отглеждала трите си деца в нищета. Още по-осведомените твърдят, че "било по-добре този път жена да спечели".

Понеже в миналите издания триумфираха все мъже, сега щяло да бъде по-интересно за зрителите, а и щял да се повиши рейтинга на телевизията, ако дама надвие мъжагите и измъкне стоте бона под носа им. 

Твърди се също, че голяма част от изявите на тримата финалисти били орязвани драстично и по телевизията показвали само подбрани моменти. И то кадри, чрез които те да бъдат злепоставяни, което също подсказва, че Маринова е бутана към победата.

Сами, Маги и Станислав въпреки всичко се надявали битката да бъде честна. А дали наистина ще се случи точно това, което се коментира все по-усилено - че Веселка Маринова печели, ще научим на 14 декември. 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?