46
Следвайте ни

Гръм в шоубизнеса: Слави проговори за Сашка Васева!

viber icon

Слави Трифонов е готов да помогне на колежката си Сашка Васева. Изпълнителката, което не вижда от десетина години, наскоро призна, че е била диагностицирана с тумор в мозъка. Надежда за Сашка има, но тя трябва да се оперира спешно, а интервенцията съвсем не е евтина.

 „Дръжте ме в течение!“. Това отговори Слави Трифонов на въпрос на „България Днес“ дали ще подкрепи Сашка Васева да оцелее.

В социалните мрежи ври и кипи от коментари, а фенове на чалга легендата нападат Слави Трифонов и го приканват да помогне финансово на Сашка Васева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

КАТО СИ ТОЛКОВА ДАЩЕН

КАТО СИ ТОЛКОВА ДАЩЕН

20.10.2021 | 16:29

:СЛАВИ" ДАЙ И НА ХОРАТА КОИТО СА ВЪВ СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ КАТО САШКА!!!

Отговори
14 4
хайде дайте...

хайде дайте...

20.10.2021 | 11:10

А ТЕЗИ ДЕТО ИМ ДАДОХА ПО ОНЯ СПИСЪК ПО БЕДНОСТ НЕ ПО ЗАСЛУГИ И ТАМ СЕ МЪДРЯТ ЙОРДАНКА ХРИСТОВА И СРАНО СРАМНО.... ДРУГИ С ПО 300 ЛВ ЗА ТРИ ГОДИНИ .... ДАЙТЕ ОТ ВАШИТЕ ГРОЗНИ ПОДАЯНИЯ ЗА НЕЩО ДОБРО..... ДАНЧЕТО ХРИСТОВА ТОЛКОВА БЕДНА И ТОЛКОВА "ВЕЛИКА " ПО ЗАСЛУГИ 700ЛВ ПЕНСИЯ...ПРОСТО Е ГРЕШНО!!!!! САМО ЛИЛИ ИВАНОВА СИ ЗАСЛУЖАВА СПЕЦИАЛНИЯ ПРИЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!И МИСЛЯ ЧЕ ТЯ ГО ДАРЯВА......

Отговори
26 10
Габи

Габи

20.10.2021 | 15:28

Никой от изпълнителине, които са пълнили зали и не са се осигорявали върху всички получени хонорари не заслужават нито лев допълнителна пенсия. Не виждам с какво се отличават от много наши спортисти,оперни изпълнители, добри инжинери, миньори и всички други трудещи се осигорявали се достойно.

Отговори
36 1
хайде дайте...

хайде дайте...

20.10.2021 | 11:07

хайде сега певачите хайде помегнете на САШКА... По едно участие да дадедет пробоно ще стане чудо.... направете си един фонд и си съерете средства ...два пъти годишо/ модно е да е по коледа и по великден АЙДЕ И ЕДИН ЗА ДЖУЛАЯ..../ правете концерти с такава цел...ще има и ще остават даже...напълнете стадиони и дайте за благотворителност.... какво чакате Слави той е дал и ще дава....не гледайте чуждата паница дайте от вас!!!!!!!!!!!!!!!1

Отговори
48 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?