Следвайте ни

Гръм в шоубизнеса! Руслан Мъйнов се жени, преживя ли Сърчаджиева?

viber icon

И добре да живее човек, един ден все пак се жени. До този извод е стигнал Руслан Мъйнов, който най-накрая се е решил да мине под венчило. След няколко любовни разочарования бесарабският българин има сериозна връзка, която крие от светлините на прожекторите, пише Уикенд.

Чаровникът обаче пази в тайна личния си живот и най-вече любовните си трепети – отбелязва изданието.

44-годишният актьор и певец крие дамата на сърцето си, но преди време сподели за нея, че е много амбициозна жена и голяма умница.

Мъйнов има горчивия опит от предишни свои връзки, които ставаха публично достояние – с колежките му Алекс Сърчаджиева, а след това и с Анелия Луцинова.

От любов към последната си изгора едричкият Руслан се втали с 20 кила и успя да се задържи във форма.

Рапърът 100 кила и Руслан се засякоха в новогодишната програма на БНТ1, където комикът бе водещ заедно с бившата си изгора Алекс Сърчаджиева,

Явор Янакиев, както е истинското име на музиканта, бе донесъл в студиото баница с късмети, за да е в тон с актуални си хит с Иво Димчев „Баница“.

Късметът, който изтегли Мъйнов, бе „Да ти пее на уше Васил Найденов“. Комикът доволно се ухили до уши и заяви, че това ще е на сватбата му.

Руслан вече мечтаел за деца и се надявал скоро да му се случи, мака че осъзнавал колко отговорна задача е това.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Чочо

Чочо

09.01.2021 | 00:43

Първо ,Руслан първи удупи Алекс и после се появи Ласкин и второ Анелия е в пъти по хубава от Сърчаджиева!

Отговори
11 14
Батков

Батков

09.01.2021 | 18:13

Я, покажи жена ти;)

Отговори
3 2
Ив Монтание

Ив Монтание

08.01.2021 | 20:51

Проф.Иво Христов е прекалено снисходителен!Уважаеми,накъде сме тръгнали с тази полу интелигентна пасмина?Няма как цървулът да стане трандафор!

Отговори
17 9
Ела

Ела

08.01.2021 | 15:50

Демек ти си реститутка и красавица ? Тъй като тогава нямаше реститутки , сигурно ре -то си го сложила от благоприличие ?

Отговори
10 14
Гост

Гост

08.01.2021 | 11:28

Руслан да ме извини, но дума и сравнение между Ласкин и Руслан. Ласкин, Светла му памет!, бе Пич, а не махленски. Бог да прости Харманлийската, Хасковската, Софийската Пепа. Заедно бяхме 1966, 67,на панаира в Хасково. Аз, реститутката красавица и Пепа, доблиби се до нас някой си простак.. И се извика пред тълпата на Пепа, к*во, но не остана длъжна, стана на на метри от мвр и нали я знаете, пепина, побегна към мвр... Ти на кого ще викаш.. И така до тук беше с нея, от страх, а реститутката и пепи си останаха приятелки. Пепа, майтапа. Беше се върнала от София и разказваше, че са я снимали във филм, не повярвах но слушах, кога двете си говореха. Пепа за харманли, как с 6 е завършила средно. Как са много деца. Как в едно х място играели туис, харесали са я. Бе дребна, слаба, с руси коси и с голямо декелто, а по тж милицията не ги долюбваше. Живееше с моя братовчедка доктор.. И все ми казваше, не е хубава, но късмет. Всичко е до късмет. Може да си много красива, но без късмет, а и пепа, късмет, че е родила щерка си, но от много беден род, в циган харманли маалата родена. Дъщеря й е готена. Прилича на сърчеджиев. Нека й помогне. Пепа бе фурия. Ласкин също. Но.. По живково харесваха люхманите като бисарабският. А седа, днес разголените. Маце, многп си готена, Сърчеджиева. Имащ красиво същество, дъшеря, не си сама. Много здраве и бъди щастлива, мило наюе дете. Да не ти пука, а някои нека ти помогнат. Не ти е леко. Пепа беше ок в хасково, но сега е друго. Чао и късмет.

Отговори
21 61
Врачанка

Врачанка

08.01.2021 | 14:08

Първо си подреди мисълта и после пиши, че нищо не ти се разбира. Да не си пиян?

Отговори
75 10
АБВ

АБВ

08.01.2021 | 20:00

Преди да публикувате написаното го прочетете и коригирайте правописните си грешки. Пък в случая и смисловите. Твърде много грешки. Твърде много неграмотни българи!

Отговори
47 4
Кво

Кво

11.01.2021 | 17:06

Ти май си неграмотен ром мангасар щото нищо не ти се разбира от това дето пишеш

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?