3906

Гръм в рая: Мария Бакалова и Валери не са заедно, вижте от кога

Гръм в рая: Мария Бакалова и Валери не са заедно, вижте от кога

 

Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров не са били заедно от март. За това е виновно участието на каскадьора в шоуто "Денсинг стара". Валери трябва да стои в България, докато половинката му е ангажирана с различни филмови проекти. За последно Бакалова обяви, че е станала член на Европейската филмова академия, което е поредното признание за таланта й.

Междувременно нейният възлюбен и партньорката му Дорина Стоянова направиха перфектен танц на полуфинала на "Денсинг старс", но все пак отпаднаха.

Валери и Дорина направиха перфектен танц

"Това нищо не значи", коментира майката на Валери - двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева. "Това е само шоу и всеки може да го интерпретира по различен начин. Разочарования няма."

За нея "Денсинг старс" не е състезание, защото се намесва и зрителският вот, което променя правилата на играта, пише hotarena.net.

Радостното е, че Валери Григоров и Дорина Стоянова стигнаха до полуфинал. Самият Валери споделя, че е бил изключително себе си по време на формата и затова двойката е имала такъв успех.

"Дори с течение на времето той се поочупи, защото иначе е много по-стегнат. Направо доби някаква артистичност", смее се майка му.

"Денсинг старс" за мен е едно позитивно, забавно предаване, което кара хората да се чувстват добре. Аз от три месеца следя само него и живея с него. Стискала съм палци на всички, не само на сина ми", казва олимпийската шампионка.

Самите участници тренираха всеки ден по много часове, защото е трудно да се научи един танц и да се изиграе в синхрон от двойката. Особено от непрофесионалисти. Това наистина е много натоварващо и изисква пълно отдаване.

"Когато приемеш нещо като ангажимент, всичко останало остава на заден план. Синът ми е много целеустремен и когато се хване за нещо, го изкарва докрай", казва Мария Гроздева.

Според нея Валери благодарение на Дорина е израснал толкова много и затова така добре се е представял на танците.

"Дорина е страхотен педагог и професионалист", допълва олимпийската ни шампионка.

Мария Гроздева е горда със сина си

Валери Григоров все пак е понесъл натоварвания добре. Гаджето на Бакалова е каскадьор и е добре трениран физически. Навремето Валери казва на майка си, че това е любимото му занимание в живота. Да се хвърля презглава.

"Притеснявам се малко, че ангажиментите на един каскадьор са непостоянни. Много често Валери просто чака да го извикат за поредната продукция, но е категоричен, че това е неговото призвание и няма да се откаже", казва Гроздева.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?