3906

Гръм в попфолка! Феновете настръхнаха, Азис постъпи ужасно с Преслава

20 години на сцената отпразнуваха едновременно Преслава и Галена
 
Изпълнителката на "Водка с утеха" отбеляза годишнината на другия край на света -в Сингапур. След като събира тен на плажовете в Тайланд, Преслава отиде и до Сингапур и се настани в 5-звездния хотел „Marina Bay Sands“ със световноизвестния си инфинити басейн на последния етаж.

Нощувката в него започва от 1100 лева, а тъй като Преслава е избрала екзотичната екстра – „изглед към градините край залива“, цената скача с още 200 лева.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

"С радост и благодарност отбелязвам 20 години на сцената, 20 години напълно посветени на моята страст - Музиката. ❤️⁣ ⁣20 години пълни с щастие, песни и много емоции!⁣ ⁣Сякаш е сън, от който не искам да ме будите никога, защото аз все още съм онова момиче, което иска просто да пее! ⁣ ⁣Да съм до ВАС, без да искам другаде!

Вие сте моята вдъхновителна сила за всяка нота и текст, моето гориво и сърцето на моята творческа душа. ⁣ ⁣Благодаря ви от сърце за всички моменти на магия и страст през тези години. Благодаря ви, че сте с мен и празнуваме този ден заедно!⁣ ⁣Това е моята сбъдната реалност…⁣ ⁣Благодаря ви за това изживяване, за цялата неописуема обич и подкрепа през годините, за всички моменти, в които сте изпълвали сърцето ми с безброй усмивки! ⁣ ⁣Обичам ви!!!❤️❤️❤️ ⁣ ⁣Музиката е моят живот, а вие сте най-любимата ми песен!",

написа Преси. Тя получи поздравления от Джена, Анелия, Галин и други колеги.

Азис обаче честити важния празник на приятелката си Галена. "20 години на музикалната сцена! 20 години ни учиш как и какво е да бъдеш истинска звезда! Обожавам те", написа ромският славей.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Най добре

Най добре

25.01.2024 | 09:15

Си направете раздел БОК...ЛУЦИ И ТАМ ПИШЕТЕ ЗА ТЕЗИ .

Отговори
5 2
Задължително

Задължително

25.01.2024 | 09:05

Поредните сведения за най противните неща на земята чалгарите .

Отговори
6 3
Анти чалгар

Анти чалгар

25.01.2024 | 09:04

Противни същества . Любимци на МАРИЦА и пловдивчани и околията . Престанете да пишете в сектор хай лайф за чалгопитеци . Направете си сектор любопитно или чалга и там драскайте колкото искате за бездарните чалгари.

Отговори
6 2
Пловдив

Пловдив

24.01.2024 | 19:11

Мин.гян миризлив

Отговори
8 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?