Следвайте ни

Гръм в bTV! Сашо Кадиев прецака жестоко хубавата Деси

viber icon

Водещата на "Тази сутрин" Деси Стоянова е мегапрофесионалист, но същото не може да се каже за нейния партньор пред камерата - Александър Кадиев, пише пик.бг. Синът на Катето Евро е известен не само в цялото Би Ти Ви, но и в цяла България с това, че най-редовно закъснява за работа.

Поредното му ненавременно пристигане в студиото тази сутрин вбеси Стоянова. Мястото на Кадиев зае продуцентът Андрей Арнаудов, който е седмичен коментатор. 

"Сашо дойде след Андрей. Режисьорът търсеше водещ с очила. И намери водещ с очила", обясни рокадата Деси Стоянова, визирайки Арнаудов.

Кадиев прие с чувство за хумор подмятанията на Андрей, че му дължи пари, задето е спасил предаването. Естествено, актьорът излезе от конфузната ситуация с извинението, че пари му се полагат, ако е водил цялото предаване.

Редовните закъснение на Сашко Кадиев обаче видимо дразнят колежката му. Темата уж бе приключила, но след няколко минути Деси отново подхвана темата, назидавайки партньора си, че не може да организира по най-брилянтния начин като нея старта на деня.

Коментари (1)

000

000

27.01.2021 | 21:22

Да го изгонят тоя Сашко, безтуй е много дразнещ

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай