Следвайте ни

Гръм в 7/8TV! Голямaта любов на Слави отвръща на удара

viber icon

Голямата любов на Слави Трифонов доказа истинността на твърдението, че който търси, намира. След повече от две години търсене на телевизия, в която да прави собствено предаване, психоложката Магдалена Ангелова най-накрая се уреди с ефир, готов да я приюти. Става въпрос за съвсем нов канал, профилиран изцяло в излъчване на здравни предавания, пише факти.бг.

За момента думата "кабеларка" не описва точно телевизия "CODE HEALTH TV " (Код Здраве), на която Маги е успяла да продаде идеята си за шоу, посветено на психичното здраве. Намирането на въпросната телевизия при който и да е кабелен оператор е трудна мисия. Ако искаш да я гледаш, най-сигурно е да разчиташ на интернет. Това обаче вероятно се дължи на факта, че каналът се излъчва едва от няколко дни. Затова пък програмата изглежда амбициозна – със сутрешни блокове, светски предавания, съботно-неделни програми, шоу за пътуване и разнообразни други проекти.

Предаването на Маги се казва "Познаваме ли себе си?". Още преди повече от две години блондинката призна – тогава пред bTV, че отдавна има желание да прави подобно шоу, посветено на приложната психология. В него тя иска да дава съвети на зрителите си как да се справят в критични ситуации, опазвайки собственото си психично здраве. Ангелова така и не успя да продаде идеята си тогава, но се уреди с рубрика в предаването на bTV "Тази събота и неделя", когато все още го водеше Мариана Векилска. Говори се, че двете са близки. Когато обаче Векилска напусна телевизията, за да си опита късмета в Брюксел, рубриката на Маги също изчезна от ефира.

Според слуховете, психоложката опитала да спечели на своя страна бившия си любим Слави Трифонов, с когото не веднъж е признавала, че поддържат добри отношения. Тя му предложила да я прибере в собствената си телевизия, но той отказал, пише "Уикенд".

Изглежда обаче, че късметът най-накрая се усмихна и на нея. Тя намери канал, готов да ѝ предложи екранно време. Вярно, не е национален ефир и не се знае докога ще съществува. Но придържайки се към принципите на позитивното мислене, психоложката предпочитала да вижда чашата си наполовина пълна, вместо наполовина празна. Ето защо в момента била доволна, че поне има къде да се изявява. Разчитала, че с времето ще направи впечатление и на някоя по-голяма телевизия, към която ще може да се прехвърли.

Коментари (2)

Поли

Поли

01.12.2020 | 15:15

Много важно.Слави си го е преместил

Отговори
4 1
Пенсионер

Пенсионер

03.12.2020 | 10:44

Ако може.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?