2374
Следвайте ни

Гръм и мълнии в поп фолка: Коцето се ядоса и заведе дело срещу МВР, ДАНС и ГДБОП накуп

viber icon

Дела срещу органите на реда води фолк певецът Константин.

Заради опоскано Audi A8, взето като веществено доказателство, Коцето завежда иск срещу ГДБОП, Главна дирекция Национална полиция, МВР, Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) и прокуратурата. Той прави това като собственик на „Плаза Ауто 2012“ ЕООД, която фирма се занимава с търговия на автомобили, и като стопанин на въпросното Audi.

Зла съдба застига тузарската лимузината. Тя е взета на 17 септември 2012 година като криминалисти са съставили протокол за оглед на автомобила и са го писали като веществено доказателство.

Остава неясно по повод на какво престъпление иззета колата, тъй като прокуратурата мълчи. Оправдават се с това, че по случая се води разследване.

Аудито престоява 5 години на паркинг. Когато Коцето отива да си го вземе онемява. Той заварва колата разграбена, липсват гумите с джантите, външни капаци, компютрите от интериора и всичко, което са могли да пренесат на ръце, разказва пред „България Днес“ Людмил Петков, адвокатът, който представлява интересите на Коцето.

Юристът е категоричен, че колата не е свързана с незаконна дейност. Няма доказателства, че с автомобила е пренесено нещо, или е част от някакво ПТП. Просто така са решили, че и него трябва да изземат, разкрива Петков. Фирмата на изпълнителя се обръща за обезщетение към Софийски градски съд.

Там процесът се точи от 2017 година. Основният проблем е, че институциите не могат да се разберат чий е паркинга и кой трябва да носи отговорност за причинените щети по колата. Следващото заседание е насрочено за март. Тогава се очаква да бъде готова експертизата и да стане ясно на каква стойност са разграбените части от колата на Коцето.

Остава да се реши и съществения въпрос: кой ще плаща сметките?

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Не ме интересува

Не ме интересува

25.12.2021 | 12:59

този наркоман, алкохолик, развратник, простак и луд.

Отговори
4 2
Дени

Дени

25.12.2021 | 23:30

Не е наркоман,може и да е малко алкохолик,но какво от това,развратник не мисля,простак категорично-Не,луд-може би малко(кой от нас не е малко поне..). Въпреки всички определения,класификации,хуления,анализи,коментари,вижте-прочие...,то той трябва и е длъжен да си гони правата,да осъди когото трябва,и най-важното да си върне цялата сума по задигнатите части,и то с лихвите по вероятност! Удрям с чука на коментарите Ви прости и недодялани,и слагам точка на спора за гръмотрещялната сага на Коцето.(!!)

Отговори
0 1
Какчето

Какчето

25.12.2021 | 12:19

Този и от хладилника вече изкача, хохохо, не е интересен. Сменяй!

Отговори
4 1
Баба

Баба

25.12.2021 | 12:04

Поредния разпространител на тъпия поп фолк ,най просташката и селска музика се прави на интересен.

Отговори
5 1
Дедо

Дедо

25.12.2021 | 12:03

Този чалгар да вземе даде скрие в миша дупка и да не се показва .

Отговори
6 1
Фалконе и Борсалино

Фалконе и Борсалино

25.12.2021 | 11:51

Еми, то и държавата ни е опоскана на повече от 40% от Мароканските скакалци от престъпната групировка ГЕРБ, ама никой не си търси правата и да осъди крадливите им марионетки в това число и тези от Пловдив, лицето ИБТ, ЗД, ДК, МС и другите им помагачи ограбили града ни, както и Хуните не са го ограбвали!

Отговори
5 0
Дени

Дени

25.12.2021 | 11:27

Ами да..,има право Коцето,как така ще му взимат колата и при това повече от 40% опоскана! На негова страна съм!

Отговори
5 5
007

007

25.12.2021 | 11:51

на 100 % , да ги съди до дупка....

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?