49
Следвайте ни

Гответе се за романтика! Есента ще е вълшебна за тези 3 зодии

viber icon

Лятото си отиде и това винаги носи тъга на любителите на слънцето и морето, но есента идва с уют, топлина, но и вълнения с приятели и романтика. За тези 3 зодии новият сезон ще донесе вълщебства според “Yahoo!Life”.

Стрелец

Есента ще им се струва много лека и приятна. Чакат ги много сладки и мили моменти. Венера ще е в техния знак от 7-и октомври до 4-и ноември. Така планетата на любовта, парите и красотата ще им донесе късмет – много романтични изненади и финансова стабилност. Меркурий е в Стрелец от 24-и ноември до 12-и декември, което помага на тези зодии да изразяват мнението си ясно и спокойно. Марс в техния знак през декември ще ги накара да бъдат по-страстни, а след това идва техният сезон, когато те ще са в свои води и ще се наслаждават на контрола, който имат, пише struma.bg .

Близнаци

Красива есен чака и Близнаците. Венера в Стрелец от 7-и октомври до 4-и ноември ще им повлияе силно. Тези зодии често са дистанцирани и вятърничави, но тогава ще станат по-страстни и ще се отдадат на горещите емоции и любовта. Меркурий в Стрелец от 24-и ноември до 12-и декември ще им помогне да защитават себе си, принципите и вижданията си. В края на есента, на 13-и декември, Марс влиза в Стрелец, което ще накара Близнаците да се чувстват по-силни, могъщи и на добро ниво. Енергията на есента ги мотивира и те трябва да използват това. Нека обичат себе си и да действат.

Скорпион

Мистичните и загадъчни Скорпиони просто притежават есента! По природа този сезон ги привлича, тъй като са дълбоко свързани с окултното и тайнственото (особено, що се отнася до тях самите). Наслаждават се на Хелоуин и красивата природа през есента. Техният сезон е от 23-и октомври до 22-и ноември, което е именно разгара на есента. Тогава те са в свои води и имат много късмет. Марс ще е в Скорпион от 30-и октомври до 12-и декември, а Меркурий ще е в техния знак от 5-и ноември до 23-и ноември. Тогава ще усетят колко силни и могъщи са. Слънцето, Марс и Меркурий се обединяват и им помагат да развиват интуицията си и да разгадават света около себе си, да сбъдват желанията си. Да си пожелаят това, което силно искат и да се наслаждават на сезона.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?