49

Готови пари лесно се харчат: "Ергенът" пилее хонорара си от шоуто за...

Виктор Стоянов, когото зрителите на bTV гледат в шоуто „Ергенът”, отваря спортна зала, говори се в светските среди. Бившият състезател по гребане доскоро бе управител във фитнес от популярна верига, но след участието си в риалитито реши да подхване собствен бизнес.

Той неведнъж е споделял за ново начинание, но все не издаваше подробности. Казвал е само, че регистрира своя фирма и е доста зает, макар че официално се води безработен. „Едното е бизнес, другото е с мобилни технологии, а третото е изцяло арт”, каза Виктор неотдавна. Ергенът явно не иска да се хвали преди да е реализирал плановете си. И все пак се говори, че едно от начинанията му е отваряне на собствен фитнес.

Решението му едва ли е изненада, предвид, че Виктор познава добре сектора. Освен това той е запознат в детайли с това как се вае перфектно тяло, вижда се и при изявите му и в „Ергенът”. Допълнителен плюс е популярността, с която се сдоби покрай шоуто. Славата със сигурност ще е от полза за бизнес начинанието на Виктор Стоянов. Вероятно щом се разчуе за фитнеса му, доста дами ще се втурнат да му стават клиентки.

Любопитна подробност е, че отскоро Виктор е тръгнал на уроци по пеене. Нищо чудно скоро да изненада почитателите си и със самостоятелна песен, а не само с участия в попфолк хитове. Той е показвал мускули в клиповете „Стара каравана” на Галена, „Витамин” на Андреа, „Полудяваш по мен” на Глория, „Единствен ти” на Камелия и тази година в „Ако тръгна” на Емануела, пише „Уикенд“.

„Не излизам без слушалки. Не мога без музика в ежедневието си, тя наистина е част от живота ми във всяко едно отношение. Даже пея, може би малко хора знаят. Не пея много добре, затова започнах уроци по музика и смятам, че ще задобрея. Хората твърдят, че имам талант. Може би, защото ми взимат пари за тях, но не знам, не съм сигурен още”, сподели Виктор наскоро при своя медийна изява.

Сигурно много негови последователи в социалните мрежи не знаят още, че той има и талант на художник. Предпочитал моливите, защото после, гледайки творбите си, имал свободата да ги оцвети мислено. Рисуването за Виктор е и вид терапия, помагало му да се измъкне от реалността и да даде воля на въображението си. Въпреки различните занимания, които е подхванал, Ергенът все още не може с категоричност да каже дали е открил призванието си в професионален план.

„Не знам, на моменти го смятам, на моменти се двоумя, но докато не бъда сигурен, няма да мога да споделя”, казва Виктор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Не ми е

Не ми е

17.05.2022 | 13:45

интересен, да харчи за каквото иска, а иначе според ме си е г.е.й., което пак си е негова работа. Не ми е важен.

Отговори
4 1
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

17.05.2022 | 12:56

Ей туй са чуда сига....тоз мис.ки.нин мина през фитнис зала, сичкуту моми вав шоуту, риклама за броскети марети, некви клипуве на чалгаджийки, не чи щях да сам очуден аку бях гу скивал вав клип на....русица кирилува, примирну, през трудувата борса сащо мина-а сига певец щял да става, мума ни мож си намери ощи.....някуй ден да ни гу киризим чи и политик иска да става. Как пак идна мума ни намери вав таз балгариа бе....толкоз ли е махнаджия чи никуя ни можи да утговори на високити му изискваниа. Ба.х.т.и дибила е тоз тарикат.

Отговори
5 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?