1553

Горкият! Ергенът изпуснал сланинката на тъст мечта

Надежда Вишева, позната като финалистка в  "Ергенът", разкри в ефир най-големите си вълнения около скандалното шоу, което се оказа тест за интелигентността на нацията.  Оценката не може да е добра, но друга тема.

"Гледах финала само веднъж. Не помнех какво съм казала тогава, защото бях свръхемоционална. Беше изпитание да видя себе си отстрани в това състояние – разбито, разочаровано, тъжно“ – призна 34-годишната блондинка. Тя е гледала финала в компанията на родителите си и с Кристина, друга участничка от "Ергенът", която й е държала ръката за подкрепа.

„В началото майка ми и баща ми бяха разочаровани от финала. Казаха ми да си го изплача, времето лекува всичко. Олекна ми, след като мина финалът. Сега тази книга вече е затворена. Алек няма да яде от сланината на татко, той губи“ – коментира шеговито Надежда.

"Там обстановката те предразполага да изпитваш емоции. Съжалявам, че се подведох и повярвах, че Алек изпитва тези чувства. Чувствам се подведена“, добави майката на 7-годишен син, който се казва Константин и днес има имен ден.

„Много е тъжно, че голяма част от българите са тесногръди. Не съм изоставила детето си, защото то така или иначе в този период беше при баща си в Гърция. Добри приятели сме с бившия ми съпруг, той нямаше против влизането ми в "Ергенът" – разказа Надежда. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?