4232

Горкият! Бойко Кръстанов пострада жестоко, посегнаха на... СНИМКА

Приятели и фенове веднага го посъветваха да пусне жалба в полицията

 

Нагли крадци свиха колелото на актьора Бойко Кръстанов и то в центъра на София. Той се оплака на приятели и последователи в социалните мрежи, като призова, който има някаква информация, да се свърже лично с него.

Бойко подходи с доза хумор към неприятната ситуация и откровено сподели, че пише в социалните мрежи по препоръка на изкуствения интелект.

„Питах chat gtp какво да правя, вика, пиши в социалните мрежи, та... „24-и срещу 25-и май е откраднато колело на ъгъла на „Граф Игнатиев“ и „Преспа“. Моля, ако някъде ви попадне по обяви, заложни къщи и битаци, да се свържете с мен, много ми е свидно“, пише Кръстанов, като дава точна информация относно модела и цвета на колелото, както и мястото, на което е било оставено.

 

 

Приятели и фенове веднага го посъветваха да пусне жалба в полицията, като предостави касова бележка и производствения номер на колелото. Бойко Кръстанов заяви, че пази гаранционната карта, но не даде повече подробности дали е посетил вече районното управление.

Актьорът разказва, че е забравил да го заключи и някой бързо е решил да си го присвои. Фенове пък му пожелават да се намери, тъй като подобна ситуация е изключително неприятна.

Явно Кръстанов вече не ползва толкова често колата си в столицата и е решил да се придвижва по-бързо, но в тази ситуация ще се наложи отново да ползва автомобила си.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?