Следвайте ни

Горещо в "На кафе", вижте СНИМКИ на новите панелисти

viber icon

Новият сезон на "На кафе" стартира след седмица, на 6 септември, а в студиото до Гала ще седнат чисто нови панелисти, които със сигурност ще изненадат зрителите.

  Новият сезон на сутрешното предаване “На кафе” се завръща на екран, но в силно променен състав. Екипът в момента е разпуснат в лятна ваканция, но не всички ще се завърнат в студиото. 

Въпреки слуховете, които всяко лято пенсионират Гала, тя отново щяла да седне в стола на водеща. Не така обаче стоят въпросът с панелистите, които бяха вкарани в предаването преди две години.

Всяка сутрин Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда откриваха предаването с Гала. Някои от тях обаче изнервяха зрителите, които недоволстваха в интернет форумите от присъствието на панелистите.

След като наскоро стана ясно, че синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска са бременни, се наложи бързо да им намерят заместници - и ето, че те са вече факт. Това са Милица Гладнишка и Ромина Тасевска. 

 

От предишните панелисти мястото си запазва само Илиян Любомиров.

Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова вече няма да се изявяват в женското шоу, а засега не е ясно каква съдба ще има Андреа Банда Банда, пише blitz.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Димитрова

Димитрова

04.09.2021 | 08:20

Няма ли най-после да се свали това предаване да се свали от ефир?! Тази Гала не е никак лицеприятна. Не мога да разбера, тези,които гледат това предаване,какво намират привлекателно в тази застаряваща лелка?! И накрая,ще се обърна към Марица да престане да ни занимава с тази особа-Гала. Не зная за останалите хора,но специално на мен ми писна! Има много по-важни теми за отразяване,отколкото кои,ще са ковводещите на лекичката! Хайде редакцията на в. Марица да погледне по-сериозно на публикациите,които отразява!

Отговори
3 5
Пипи

Пипи

02.09.2021 | 12:53

Това глупаво предаване замени едни глупаци с други.

Отговори
6 5
Ами

Ами

01.09.2021 | 16:07

От всички, само Илиян е с висок интелект. Учило в Германия момчето, има и богат речник и изказ, и професионален анализ на дискутираните теми.

Отговори
15 3
Майор Петров

Майор Петров

01.09.2021 | 14:00

Тя не е Дебил , тя е Икона Дебил.

Отговори
10 5
Шошо

Шошо

31.08.2021 | 20:22

Гала е най големия дебил в предаването.

Отговори
17 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?