46

Горещи страсти в "На кафе": Гала получи брутално предложение от фен

Зрителите на "Кафе" всеки ден се втрещяват от поведението на русокосата водеща и екипа ѝ

Българският народ е натоварен с много суеверия, този упрек отправи водещата на „На кафе“ Гала в началото на предаването си на 3 февруари. Поводът беше т.нар. Зимен Симеоновден, който се смята за един от най-лошите дни в годината. Поверието е да не се дават пари назаем, а също и да не се ползват и дори пипат остри предмети, тъй като ще има порязвания и белези, които ще останат дълго.

 Звездата на Нова телевизия, която преди време беше обвинявана, че разпространява псевдонаучни твърдения и методи за лечение и която винаги има запазено място за астрология в предаването си, реши този път да се подиграе с народните вярвания и практики, пише vihrogon.bg. Те станаха тема на хумористичен коментар от актрисата Здрава Каменова, която напоследък е постоянен гост в предаването.

Актьорът Дарко Ангелов пък разкара покъртителен случай за фен на Гала, който явно е загубил здравия си разум заради и вярвал че ще настъпи световна катастрофа. Той издебнал екипа на „На кафе“, защото от всички хора държал да спаси точно нея. Той бил построил специално място, където двамата с Гала да оцелеят при настъпващия апокалипсис. Гала отказала, при което той ѝ връчил метална пластина, която щяла да я предпази като талисман.

Писателят Георги Блажев допълни историята, като каза, че на въпросната пластина имало изобразени череп и кости. Умопомраченият фен също така извадил от джоба си играчка от шоколадово яйце и заявил, че това е майка му. Гала изслуша разказа за случката с по-скоро тъжен поглед. За разлика от панелистите, тя явно не намира нищо забавно в случката, а по-скоро повод за съчувствие към един страдащ човек.

Гала заяви, че никога не е носила така популярните червени конци, които уж пазят от лоши мисли и уруки, които са любими на много български политици и хора във властта. След това обаче тя се сети, че това не е съвсем вярно. Веднъж водещата получила гривничка от червени конци от певицата Мария Илиева и нямало как да откаже.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Този

Този

04.02.2023 | 13:51

Фен май му липсва сиво вещество . Или е изкукал от гледане на задръстеното и предаване.

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

03.02.2023 | 13:44

За това не гледам тези пълнят главите на хората с глупости.

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?