1939

Горещи страсти в bTV: "Фермата" свърши, но идва "Ергенът" и 25 жени, които...

Горещи страсти и нови емоции ще предложи на зрителките пред малкия екран вторият сезон на „Ергенът”. В култовото риалити на bTV влиза пианистът Евгени Генчев, за чието сърце ще се борят 25 дами.

Сред екзотичната обстановка на едно от най-известните курортни селища в Беломорието – Бодрум, любовните трепети и горещите страсти ще развълнуват аудиторията по нов начин.

Вторият сезон на романтичното приключение ще отведе дамите, които копнеят да се срещнат и опознаят Евгени Генчев, на невероятно пътуване, целта на което е една – да открият любовта. Виртуозът, покорил световните сцени на няколко континента, е готов да отвори душата си не само за музиката, но и за жената, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето му.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята романтична приказка, във втория сезон на шоуто не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че музикантът ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат.

Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места, където заедно ще споделят емоциите и приключенията си. А защо не и да открият любовта.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Идва

Идва

21.12.2022 | 16:35

Не ергенът а елементарният шоу за елементарни хорица без никакви интереси и мозък.

Отговори
3 1
Диди

Диди

21.12.2022 | 12:29

Тъпотия

Отговори
3 0
Задължително

Задължително

21.12.2022 | 11:07

Няма да гледам тази глупост. Елементарни шоу програми за селяци.

Отговори
5 0
Тв критик

Тв критик

21.12.2022 | 11:07

Поредна сладника боза за безработни зрители.

Отговори
3 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?