49

Горещи страсти в bTV: Ето с какво замени ефира на "Преди обед" д-р Неделя Щонова

Любимата д-р Неделя Щонова си тръгна от "Преди обед", но ето къде и кога отново ще радва зрителите

В унисон с търсенето на здравословен баланс в личен и обществен план, bTV отговаря на повишения интерес към личното здраве с изцяло ново предаване за здравна култура. „Светът на здравето“ с водеща д-р Неделя Щонова тръгва на 9 октомври (неделя) и ще се излъчва всяка неделя от 11:30 ч.

Специалист невролог с дългогодишна практика и обичано лице от ефира на bTV, д-р Щонова ще продължи да информира зрителите за здравните теми, които ги вълнуват, с помощта на доказани експерти. Неделя не спира да печели признание както от верните си почитатели, така и от доказани специалисти, като само преди дни бе удостоена с две награди от БЛС (Български лекарски съюз) и „Southeast European Medical Forum“.

„Светът на здравето“ е образователно предаване за проактивна здравна култура. Основната му цел е да насърчава здравословния начин на живот с цел хармония, щастие, дълголетие и благоденствие. В предаването Неделя ще среща зрителите с най-добрите здравни специалисти в България и по света и ще разказва невероятни лични истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата сила на човешката психика.

Най-новото предаване в ефира на bTV си поставя за задача да наложи нови стандарти в съвременната здравна журналистика, базирани на научни факти, които да вдъхновяват зрителите да осъзнаят потенциала и психичната сила на дисциплинирания ум. Новото предаване ще включва и специални рубрики за физически упражнения, здравословно хранене и поддържане на емоционален баланс по пътя към истинското щастие.

Водещата д-р Щонова ще дава актуална информация за най-новите и авангардни постижения в областта на съвременната медицина и терапия. Неделя ще информира зрителите и за множество работещи подходи и принципи на здравословно хранене, двигателна активност, философия и начин на живот.

Очаквайте „Светът на здравето“ с д-р Неделя Щонова – от 9 октомври, всяка неделя от 11:30 ч. по bTV!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Петя Лесова

Петя Лесова

23.09.2022 | 21:01

На кого е любима тази изкуствена, фалшива и превзета жена?!

Отговори
3 5
А ТАКЪВ

А ТАКЪВ

24.09.2022 | 06:52

Я се покажи и ти ,да те видим....???? Ама....по-добре недей,щото не мое да и стъпиш на малкия пръст и дума не може да става за сравнение,между нея и теб.......мхм

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?