1939

Горещи страсти: Фейгин проговори за любовта с Георги и тайна татуировка

Последният сезон на приключенското риалити роди много страсти между участниците, но само някои от тях се превърнаха в любов и в реалния живот

Александра Фейгин няма как да не пази само хубави спомени от участието си в "Игри на волята", защото освен играта и високия адреналин, там срещна и любовта в лицето на Георги. Двамата в момента са на коледна вълна и се затрупват с любов и подаръци.

"Хубаво ми е понякога да оставам насаме със снега и да си правя, каквото си искам. Любовта дава увереност и спокойствие. С Жоро най-вече си говорим за спорта – кой накъде иска да се развива. Допълваме се в нещата от ежедневието и се разбираме. И двамата посвещаваме доста време на спорта и по този начин се подкрепяме.

Когато ни е трудно се опитваме да се мотивираме един друг. Това ни бута само напред и нагоре", това сподели наскоро в тв интервю за Нова тв фигуристката ни.

"Вярно е, че имам татуировка. Дори мога да кажа, че всеки един участник на олимпийските игри, на 90% си прави татуировка, защото през цялото време на кариерата си се борим за Олимпиадата. Лишаваме се от много неща и искаме да си оставим отпечатък от тези прекрасни спомени.

От "Игри на волята" ми останаха само хубави спомени. Научих се на много нови неща. Там израснах. Видях света и по-големите хора от мен – как разсъждават и действат. И това ще ми помогне в бъдеще. Жоро вече се качва на кънките с мен. Много бързо схвана. На леда е важно спокойствието. Защото когато има страх, човек не може да се отпусне", допълни Фейгин.

"Обичам подаръците. Моите подаръци се надявам да бъдат моите резултати, с които да зарадвам както близките си, така и всички останали хора, които подкрепят българския спорт", категорична е чаровната спортистка, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Игрички за възрастни

Игрички за възрастни

31.12.2022 | 15:08

Който е гледал това шоу ги знае и му е интересно какво става с тези . А тези който не гледаме промиващи мозъка предавания не се интересуваме.

Отговори
1 0
Дръ Дрън

Дръ Дрън

31.12.2022 | 15:06

Нито ги знам нито искам да ги знам тези

Отговори
1 0
Тия пък

Тия пък

31.12.2022 | 14:40

Какви са ???? Защо ни показвате някакви извънземни и незнайни хорица .

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?