71

Горещи СНИМКИ Пам от "Ергенът" се пусна по бански и подпали мрежата

Пищната червенокоска Пам Велидис, която си тръгна преждевременно от риалити формата "Ергенът", след като разбра, че нейна добра приятелка си е отишла без време от този свят, предизвика истински пожар в социалните мрежи.

Причината е, че се пусна по бански - естествена и без подобрения по себе си. И ефекта е налице - вълна от одобрителни коментари и комплименти, за които вероятно всяка една от конкурентките й в шоуто дори биха платили, за да получават редовно под постовете си.

Пам, която ни най-малко не се притеснява от килограмите си и се пуска в най-различни предизвикателни дрехи - и бански костюми в случая - за пореден път потвърждава правилото, че ако се харесваш такъв, какъвто си, няма начин и другите да не те оценят подобаващо. Нещо повече - напоследък риалити героинята е изпаднала в серия от лични откровения, които много се нравят на последователите й.

"Ще ви обясня накратко какво най-силно мотивира хората да не се грижат за себе си - страхът от подигравки и обиди, това, че ще бъдат публично унижени и трябва да се срамуват да възприемат тялото си в спортен екип, бански или бельо. Не ми говорете за мотивация, защото в нейната основа не стоят дебелашките шеги докато гледате човек, който тренира в залата.

В същността на мотивацията не стоят злобните коментари, които може да кажете по адрес на човек, който се храни само, защото не отговаря на вашия стандарт за килограми. Мотивация не е двойния ви стандарт, когато може да срещнете човек страдащ видимо от хранително разстройство, но да замълчите, защото е в спектъра на слабостта, а не на напълняването. Тази "мотивация" за която говорите не помага на хората, а ги убива", гласи само малка част от едно от скорошните откровения на красавицата, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Изтъкана

Изтъкана

18.06.2023 | 08:57

е от комплекси заради свински си вид, но прави всичко това за пари. Освен това има много неприятно излъчване. Кофти е, по - добре да се скрие.

Отговори
2 0
Това нещо

Това нещо

18.06.2023 | 07:29

Участва в някава тъпотия и сега се мисли за известна и интересна . Това е толкова сланинесто и отвратително ,че щях да повърна . Престанете да показвате реалити отпадъци .

Отговори
3 0
Тосун ага

Тосун ага

17.06.2023 | 15:26

Всичко си има момата и то по много хем бяла хем дебела ейвалла.

Отговори
0 2
Коя мрежа

Коя мрежа

17.06.2023 | 15:26

Е подпалила тази на дебелите и тлъстите ли.

Отговори
3 0
Ергенът

Ергенът

17.06.2023 | 14:03

Удобно-функционална е. Като легнеш върху нея не ти убива.

Отговори
5 0
ами,

ами,

17.06.2023 | 13:19

Абсолютна лъжа е,че не се притеснява от килограмите си иначе нямаше да си обработва снимките и видеата с фотошоп.

Отговори
2 0
Фанфан Лалето

Фанфан Лалето

17.06.2023 | 11:13

Тази е за истински ценители

Отговори
1 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата