71

Гореща изповед: Белослава проговори за алкохола и предателство

Певицата призна, че след като бе задържана за шофиране под въздействие на алкохол, немалко хора са я предали

 

"Ако преди е било по-лесно да допусна хора в личното си пространство, вече не е така. Ще изчакам, ще изслушам и ще видя дали те са от моите. Защото със сигурност много от хората, които застанаха срещу мен в тази трудна ситуация за мен, са били на масата ми. Били са в най-близкото ми обкръжение."

Това разкрива певицата Белослава, като предпочете да не споменава конкретни имена. В предаването "Преди обед" по bTV певицата продължи интервюто си с Жоро Тошев, като разкри, че след случая, в който тя бе задържана за шофиране под въздействие на алкохол, немалко хора са я предали. 

"Сега при мен има едно смирение, а не обида. Мога да се сърдя само на себе си. Капитализирам грешката така, че да науча от нея най-доброто за себе си - сподели Белослава. - Всеки урок и всяка промяна са за добро. Човек трябва да взима само доброто и от най-тежката ситуация. Светът живее в доброто - лошото е виртуално. Отказвам да приема, че има лоши хора, има лоши обстоятелства, но ние сме добри", категорична е певицата.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?