1939

Гореща изповед: Антония Батинкова разкри защо е крила втората си бременност

Антония Батинкова се радва на един от най-щастливите периоди в живота си, след като скоро стана майка за втори път. Бившата миска се наслаждава с пълна сила на момента и направи разкрития, които биха накарали всяка жена да ѝ завиди.

„Чувствам се най-щастливата жена на света, много удовлетворена и изпълнена. Мисля, че сега именно се намирам в най-прекрасния и щастлив период от живота си“, споделя миската пред Телеграф.

Антония разказва, че никога не е било нейна цел да скрие бременността си, просто така се е получило.

„Ходех на работа през цялото време до 9-ия месец, седмица преди да родя направих уникално парти по повод 10 г. и на фирмата. Пътувах много, качвала съм снимки, но не съм наблягала на това, че съм бременна. Може би има и доза суеверие, така реших да е този път, да не го оповестявам публично, но добре се получи, защото успях да родя в пълна тишина“, издава още тя.

„С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих 11 кг, които успявам да сваля за 14 дни. Днес се пада 14-ият ден, откакто родих, и съм на същите килограми, в които забременях“.

Щастливата майка се похвали, че детето е родено на 07.07, ангелско число, напоено със силна енергия и смисъл. За нея е глупост да се прибягва до секцио, ако говорим за здрави и прави жени, които могат да родят по най-прекрасния начин – естественият.        

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тези

Тези

24.07.2022 | 08:12

Не се интересувам от такива лица сега запръв път разбрах ,че съществува .

Отговори
1 0
Вярно

Вярно

22.07.2022 | 23:46

е крокодил на външен вид, но прекалява с самохвалството, което показва ниско самочувствие, комплекси и слаб интелект. Не е интересна, не го ли разбира?

Отговори
3 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?