49

Гореща афера: Какво е общото между Зуека и Жени Калканджиева СНИМКА

Жени Калканджиева пробива в Русия. Гледат я милиони руснаци във филма "Ятаган", който върви с голям успех в страната. Красавицата играе в главната роля в лентата. Черната комедия може и да не грабна награда "Оскар", но пък се харесва в Русия. Това е нашият отговор на тяхната "Кухня". Калканджиева се похвали за успеха в социалните мрежи и дори показа клипче, в което виждаме сцена между нейната героиня и образа на Зуека, който също играе в "Ятаган". Двамата седят на маса и спорят, чудесно озвучени от руснаци.

Зуека е журналист с ресор антитероризъм, Жени е съвършено некомпетентна директорка на АБОРТ - съкратено от филмовата институция "Агенция за борба с организираната престъпност". Красавицата е недоволна, че от обещаните две страници интервю ще бъде публикувана само една. "Но пък е с голяма снимка!", отбелязва героят на Зуека и хвърля сластен поглед към сексапилната Калканджиева, пише "България Днес".

Двамата имали и секссцена, но във финалния монтаж тя, за жалост, била изхвърлена и никой не могъл да се порадва на мачкане на чаршафи между Зуека и по-високата от него с цяла глава Калканджиева. Феновете на Жени са във възторг от руския й успех и я карат да проговори самата тя на руски и да спряга падежите. "Именителен, родителен, дателен, творителен, винителен, предложен падеж! Помня ги от училище, много ти отива да говориш на руски, давай по-често!", молят я последователи.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Патьо

Патьо

19.01.2022 | 14:57

Ей Марица, Плющи ми се от вашия екип мекица.

Отговори
0 0
Ама и вий

Ама и вий

19.01.2022 | 10:38

Ама бива ли така бе Вчера изобщо нищо не бяхте публикували за Хуека Утре да фанете да публикувате Ко е общо между Хуека и Уя ми И да го намерите Ей Онова общото

Отговори
5 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?